@najivna - no tak na ich oficialnej stránke písali v Praktických info, že minulý rok sa tam aj kradlo, tak.. kvôli tomu.. a inak si odkial, lebo podla všetkého tiež budem sedieť vo vlaku 8 hodín
@kolini - mno kolegyna je z vychodu a vlak do HE stoji ale 11 eur a naspat tiez tak = 22 eur plus mínus este do Sniny.. takze.. my študenti máme zlavu, a mne sa tam nechce ist aj kvoli tomu, ze sa tam bude drbať 8 hodin vo vlaku len kvoli par hodinam na feste.. no neviem.. :/
@najivna - no to ano.... ale aj tak... stat sa moze vselico ://
@paperdoll ja nemam studentsku zlavu, pracovnicky ZSR su pice. .znechutili ma.. a ISIC mam v Brne.. a tu mi aj tak neplati.. cize by som predrbal na to vyse nez za listky s jedlom a pitim dokopy
@etelnair si nevedel, ze kazdy, co nema zlavu je jebnuty?
idem, z košíc, ostávam u bratranca v snine... btw zľavu nemám a výjde ma bus na 5€... to je asi tak všetko... bol som aj minulý rok a o kradnutí som nič nepočul... dnu do areálu sa nesmie brať žiadne pitie, nepustia ťa ani s pollitrovkou minerálky! minule tam jeden mal v ruksaku dvojlitrovku nejakej úplne ani neotvorenej vody a ho tam začali dve gorily prehľadávať celého asi 10 minút jak pašeráka drog fľašu mu samozrejme otvorili a fakt to bola iba voda, ale pustili ho už len bez fľaše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a povedz mi co take strasne sa mi tam stane
@kolini jebe ti? ja mam zlavnene mna to vyjde par supiek mozno ani nie 20 euro tam a nazad
@najivna - no to ano.... ale aj tak... stat sa moze vselico ://
@etelnair si nevedel, ze kazdy, co nema zlavu je jebnuty?
aj do barcelony som šla s tým, že ma tam určite niekto okradne... a nik sa o to ani len nepokúsil... som sklamaná