buď majú oni strašný bordel v sprostredkovávaní základných informácii študentom, alebo nevieš čítať. lebo toto sú vážne základné veci, ktoré by mali byť napísané buď na stránke alebo v papieri o prijatí
1. si prváčka predpokladám... spolu s návratkou (ktorá ti došla s rozhodnutím o prijatí) ti mala dôjsť aj žiadosť o intrák... nechcem kecať, ale obávam sa, že na KU intráky je neskoro... skús si zavolať na inštitúcie zvané Ikar a Texicom - ale izbu za 5 hviezdičiek nečakaj
2. ak si dobre spomínam, tak vytlačiť, vyplniť čo sa dá, doniesť na zápis, vyplniť chýbajúce políčka, ukázať doklad o zaplatení (či už šek alebo výpis)
...a obrniť sa štítom na byrokraciu :/
3. načo ? však s ISICom máš zľavu aj na busy, MHD a vlaky...
tak podla mna v tom az taky bordel nie je mozeme byt stastni ze uz vieme kedy za kolko a skym budeme byvat moji kamarati o tom este nemaju ani sajnu takze ak si este nic neposielala resp ako tu je vyssie povedane treba poslat ziadost o intrak potom ist na stranku usz.ku.sk a tam najdes pridelene ubytovanie najdes sa podla mena dalej tam mas o kazdom ubytovacom zariadeni ze co tam maju kolko to stoji a dokedy chcu od teba peniaze ked sa tam najdes treba im poslat potvrdenie o uhrade s tvojimi osobnymi udajmi a fakultou na ktoru pojdes a s rocnikom potom ti poslu zmlvu o ubytovani ktora sa ma zaslat do 10.8. posles im dvojmo,a potom od 2.9. sa da ubytovat kedykovek treba si so sebou doniest 2 fotky a obliecky, vtedy ti vratia jednu zmluvu uz aj nimi podpisanu
co sa tyka ISIC-u tak tam sa ma zaplatit 20€ im potom posles potvrdenie o zaplateni mailom, dalej si stiahnes to co tu uz tiez bolo vyssie spominane cestne prehlasenie o tom preukaze a to donesies vyplnene na zapis...a podla mna ti netreba tiez ziadne ine papiere na zlavu iba ak by si potrebovala osobne ty nieco specialne lebo sak s ISICOM mas vsade zlavu teda vla,bus,mhd.... ale toto vsetko malo byt hotove do 31.7. na tvojom mieste by som si zavolala tam kde robia ISIC karty aj na ubytovacie a stravovacie zariadenia povedala ze si bola odcestovana a ked si prvacka mozno zozeneis aj ubytko lebo 5.8. ho maju aktualizovat aj so zmenami takze co najskor to obvolat a opytat sa ja som vsetko nasla na strankach neivem na aku fakultu ides , ja na ff ale bud na ku.sk ff.ku.sk alebo usz.ku.sk som nasla vsetk
@eva23 žiadosť som už poslala o intrák. ako sa dozviem kde som ubytovana,ci mam intrák,koľko poslať? Ja som ale dodatočne,tam je lehota este 30 dni... a včera som to všetko videla prvý krát,tak mam stres,že budem pod mostom
@niklinka ja neviem, či ideš na inú KU ako z ktorej prišli papiere mne, ale ja tam mám všetko pekne vypísané... aké papiere a veci si máš doniesť na potvrdenie, že žiadať o intrák trebalo do 15.7. 2011. Aj o ISIC.. a dokonca na ďalšom papieri aj kam sa treba obrátiť ak potrebuješ viac informácií @majusssska
@mardzerin som prijata dodatocne.. no a problem je v tom ze na strednu som si nic nevybavovala..toto je prvy krat.. a ja som riadny stresant vies..im som uz pisala.. volat idem dnes..ale kym sa dozviem info od nich chcela som byt aspon chvilu v klude, co ale nie som..kedze myslim ze budem bezdak
@niklinka 5.8. bude aktualizacia ubytovania na ich stranke usz.ku.sk a tam sa treba najst v tych papieroch ze ci si tam ci ti bolo pridelene ubytk ,podla toho tam nizsie mas napisane o kazdom intraku volaco aj do kedy chcu od teba peniaze,kam ich poslat co este potom a tak....kazdopadne dnes tam zavolaj ze si prvacka a podobne...potom by si mala najst zvysok na tej ich stranke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
takže @niklinka :
1. si prváčka predpokladám... spolu s návratkou (ktorá ti došla s rozhodnutím o prijatí) ti mala dôjsť aj žiadosť o intrák... nechcem kecať, ale obávam sa, že na KU intráky je neskoro... skús si zavolať na inštitúcie zvané Ikar a Texicom - ale izbu za 5 hviezdičiek nečakaj
2. ak si dobre spomínam, tak vytlačiť, vyplniť čo sa dá, doniesť na zápis, vyplniť chýbajúce políčka, ukázať doklad o zaplatení (či už šek alebo výpis)
...a obrniť sa štítom na byrokraciu :/
3. načo ? však s ISICom máš zľavu aj na busy, MHD a vlaky...
pevný nervy prajem... budeš ich potrebovať.
co sa tyka ISIC-u tak tam sa ma zaplatit 20€ im potom posles potvrdenie o zaplateni mailom, dalej si stiahnes to co tu uz tiez bolo vyssie spominane cestne prehlasenie o tom preukaze a to donesies vyplnene na zapis...a podla mna ti netreba tiez ziadne ine papiere na zlavu iba ak by si potrebovala osobne ty nieco specialne lebo sak s ISICOM mas vsade zlavu teda vla,bus,mhd.... ale toto vsetko malo byt hotove do 31.7. na tvojom mieste by som si zavolala tam kde robia ISIC karty aj na ubytovacie a stravovacie zariadenia povedala ze si bola odcestovana a ked si prvacka mozno zozeneis aj ubytko lebo 5.8. ho maju aktualizovat aj so zmenami takze co najskor to obvolat a opytat sa ja som vsetko nasla na strankach neivem na aku fakultu ides , ja na ff ale bud na ku.sk ff.ku.sk alebo usz.ku.sk som nasla vsetk
a k dvojke a jednotke :
v prípade potreby doplňujúcich informácií súvisiacich s vydaním ISIC kontaktujte Ústav informačných a komunik. tech. KU preukazy@KU.sk
v prípade bla bla s ubytovaním kontaktujte ubytovacie a stravovacie zariadenie KU usz@ku.sk
ja neviem, ale myslíš, že ti ktokoľvek povie viac ako kompetentí z KU?
aa BTW: už aj na tú kartu ISIC je neskoro. Ak nie si prijatá dodatočne...