markíza je podľa mňa čoraz viac trápnejšia.. aj tá reklama na DOD.. a o tej ZAPA ani nehovorím.. a reklamu počasi 20 minútového seriálu.. a dve minúty pred koncom.... ? prepadák.. podľa môjho názoru..
a k tým reklamám - neviem, čo sa čudujete... práve vďaka tým reklamám tam môžte pozerať to, čo pozeráte a ZADARMO... ak sa vám nepáči, nikto vám nebráni zaplatiť si prémiové Magio, UPC Direct balíčky
asi pred 5 rokmi som tam bola a bolo to niečo hrozné. všade plno ľudí a nikde sa nedalo dostať. na prehliadku štúdií bola taká rada že by som až do večera čakala a o autogramiáde ani nehovorím. kto sa chcel dostať do štúdií musel už od skorého rána čakať.
takže asi tak. úplne mi stačí keď to vidím v telke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kebyže to je v ke idem ajtak sa nudím
@majqqqo (ROFL)
žartujem
a k tým reklamám - neviem, čo sa čudujete... práve vďaka tým reklamám tam môžte pozerať to, čo pozeráte a ZADARMO... ak sa vám nepáči, nikto vám nebráni zaplatiť si prémiové Magio, UPC Direct balíčky
takže asi tak. úplne mi stačí keď to vidím v telke.