a Dagmar nebude nikto volit? ....iked podla mna by mali vladnut vsetci...nebolo by to najlepsie...vsetky dobre argumenty a sposobi by sa pouzili a bolo by vybavene
nema zmysel, ak zaskrtnes vsetkych, to mozes ostat doma neviem preco nechcete dat hlas tomu, komu chcete len preto, lebo nema sancu...ked si to kazdy povie, tak to potom preto tak dopadne...druhe kolo je aj tak dolezitejsie, kde volime toho, koho chceme mat - alebo konkurenta toho, koho nechceme ak si nevieme vybrat, volime mensie zlo
pán melník vyzerá ozaj ako slušný, vzdelaný človek, preto je pre mňa nepochopiteľné, ako sa mohol dať nahovoriť na také niečo, ako kandidovať za HZDS ...
voliť budem radičovú, pretože dosť bolo rôznych komunistov a chlapov, ktorí si potrebovali kadečo dokazovať... skrátka nech je tam niekto slušný...
a názory typu, budem voliť hocikoho len nie radičovú svedčia iba o zakomplexovanosti ... ja by som trebárs nikdy nevolil gašparoviča, ale ani martinákovú, sidora a bollovú... Síce bollovú hej, v rámci nejakej recesie
hlavne NIE Gasparovica. dalsich 5 rokov to uz asi nezvladne...ved uz teraz dava zaujimave vyroky. Martinakovej cela kampan je zalozena na osocovani inych spolukandidatov(Gasparovica a Radicovej). cize zostali mi Radicova a Miklosko. Miklosko ale nema moc velke sance(aj ked zazraky sa stavaju), takze jednoznacne Ivetu Radicovu. Myslim, ze pre Slovensko bude prinosom...
ja idem voliť martinákovú ... má asi najnormálnejšie názory ... hoci viem že nemá veľkú šancu ale to neznamená že ju nebudem voliť ... veď keď neprejde do druhého kola tak tam môžem voliť niekoho iného ... ale bude to radšej starý ujo ako pani afektovaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
PS : dúfam, že raz niekto zruší volebné právo babkám mečiaristkám
voliť budem radičovú, pretože dosť bolo rôznych komunistov a chlapov, ktorí si potrebovali kadečo dokazovať... skrátka nech je tam niekto slušný...
a názory typu, budem voliť hocikoho len nie radičovú svedčia iba o zakomplexovanosti ... ja by som trebárs nikdy nevolil gašparoviča, ale ani martinákovú, sidora a bollovú... Síce bollovú hej, v rámci nejakej recesie
www.ratafakplachta.sk
@lusila Tebe je hej? Ako si sa tam dostala? Pocul som, ze sa tak da dobre zarobit...
a nakoniec som normálne volila...