ja sm v skole a som chory...ide ma *ebnut...hlava ma boli jak psa a este ma skusaju aby toho nebolo malo...ach jhaj...a na zajtra vykresy a pisomka z ekonomiky...dpci
@2 btw aj ja sm v skoleeeee...na ekonomike cvikach...este dve hodiny potom domov rysovat a ucit eko, a zajtra zase stale dookola az do piatku...ach jhaj
od utorka vypisany na 10dni ..takze hruza ..jednak utorok som mal zacat v skole na VS takze parada a co ma trapi viac ze nemozem chodit von ..a za svojou laskou
no aj ja som už do stredy doma a až do pondelkaa ako dneska idem nakontrolu že všetko v pohodičke a skončila som na rontgene pluc ako krasa a nadheraa by ste sa divili ale mna nechcu púustit do školy sakra to by mohli cez maturity nee čil
Wrrrr ..teraz ma pred cerom chitila bolest hrdla a pekne sa to prenieslo na mandle.. teraz ich mam npuchnute a troška zapaalene... Angiina ? možno.. blee.. neee..a prave teraz, zajtra idem k lekaarke nech mi vypiise nejake anti biotika .. :-!!!§ co už.. obcas sa stane .. skoree uzdraveniee vsetkyyym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov