priama cesta od najtvišu?? noo sice možno hej...cannibal ti zaspieva o vytrhávaní čriev a dojdeš priamo na koncert najtvišu a vytrháš črevá tým "umelcom" na pódiu...
@ladyofcarnage ja mám radšej sireniu s mortenom.. všeobecne... oni sa podľa mňa pokazili už vtedy, teraz s aylin aspoň mortyho z času na čas počuť.. ono je to také, že záleží od pesničky... ale už nine destinies sa mi moc nepáči...
Tarjja je brutalne nesympatická namyslená krava....inak ak to mame brat v tomspeve tak ISTO su aj okmnoho lepšie operné spoevááčky ako ona....Anette a Tarja sa NEDAJUUU porovnavat!
A Anett je bezna spevacka.....a už len to že mala odvahu zasadnut na miesto viac menej "opernej" spevackymi ju naklonuje k srdcu xD
@lawey viem, nejaká z La scally či jak sa to volá, by sa do nejakej kapelky nehrabala... jedine na vyplnenie voľného času ja som to ale skôr myslela z takýchto kapelových opernoidných speváčiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja som mala hviezdickaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
fakt priama cesta
@32 tarjikofilov nepochopíš... dakedy mi to už pripadá ako diagnóza
@33 oni NECHCELI druhú Tarju. Chceli zmenu. Pochopíte to už niekedy?
ak myslíš o tom koncerte tak fakt netuším čo tam mám robiť...dojdem dám si pivo ženská spustí tie svoje árie a čo sa tam deje?? nič...
radšej ideš na druhý deň na nejakú panteru revival kde sa zabavíš popiješ si a šicko bude ok...
inak zámska pantera revival veľmi odporúčam
1. pesničky boli napísané dávno predtým, ako ju prijali
2. Tak to netušíš, čo je to spopovieť
porovnaj:
a toto:
podľa mńa TO je ukážka toho, ako sa môže dobrá kapela pokaziť
A Anett je bezna spevacka.....a už len to že mala odvahu zasadnut na miesto viac menej "opernej" spevackymi ju naklonuje k srdcu xD
@mielikki hej vibeke ano....lenze skus porovnat z profesionalnymi! Tie sa nejakymi komercnymi kapelami nezaoberaju...