hovorte si čo chcete, ale v hudbe už ani zdaleka nejde o to kto má ako dokonalý hlas, ide o osobnosť..napr. taký Rose, to bol spev priemerný, lenže osobnosť veľmi veľká. (a len tak btw tá vaša Gagoška má väčšinu prespievané piesne = pre mna úbohosť)
@obnoxious neprekvapuje ma názor typického slováka, ktorý osobu ako je Ona nazýva, že je p***... prečo by mala byť? len preto, lebo chce byť originálna a darí sa jej? chcela byť slávna, urobila pre to dosť, tak nech so slávou zaobchádza ako len chce...
@socomplicated A ty si ži v iluziu primrdanej sice ale tvoje sračky,že na spevakovi jeho hlas nieje dolezity..sa uvedom.speak-spieva....to niejee herec hlas je no.1....asi tak...ty si asi fakt ..****
@gagrr keby si ju tak dobre poznala ako tu píšeš, vieš, že veľká väčšiná tých "hitov" sú prerobené staré pesničky, ale tak pravdaže načo mi veriť však ked máme vlastne rozumčeky ? nepresviedčam, nenútim, ale kým niečo povieš, over si to si to
@socomplicated viem o nej dosť vecí, ďakujem za radu, ale nič si o nej overovať nemusím.. jej piesne sú originálne, keď sa niekomu nepáčia a považuje ich za prespievané alebo prerobené, nech sa páči.. ale nech mi nikto nehovorí že väčšinu niekomu ukradla a prerobila, keď si všetky piesne skladá a píše sama...
anketa onicom, pod nou same pubertalne hadky o tom kto je aky spevak, ale v konecnom dosledku je to danym spevackam uplne fuk, pretoze im ide o hranost a ja osobne v aute nejdem prepinat ani jednu z uvedenych, snad len tu Hannah by som vypla
za par rokov sa vsetci zasmejete nad tym co ste tu riesili a ak nie, tak potom je to skor smutne
@gagrr no neviem odkedy je starý barnes rasta. aj ja húlim no nie som rasta. alebo si zober kapelu slayer. posobia už 30 rokov stále vrovnakej zostave sformovali žáner. to je to čo ja považujem za úspech
hm... tu ani nejde, kto je naj, tu by bol predsa problém vybrať najmenšie zlo...
A preto vravím: Vibeke! Lebo... lebo nedávno som mala vibekofilné sklony a lebo vie spievať a aj sa to dá počúvať a... (a ak by som spomenula Angelu, tak by sa tu mohli oháňať, že sa opakujem a iní do toho ešte mudrovať hovadiny typu, že to nie je spev). Takže Vibi.
@antifunebracka nuž preto že každa z nich je uplne mimo štylu čo sa mi pači....netvrdim že su zle vo všeobecnosti aj pre zvyšok ludi ale pre mna su proste nezaujimave tak to je to spravne slovo nie zle ale nezaujimave...až idu v radiu sice ich neprepnem ale ich ani nevyhladavam...dostatočne vysvetlene ?
Tak a tu sa prejavili typickí obmedzení birdzáci, čo odsudzujú všetko, čo nie je undergroungdeathmetalotemnorockpunkové a idú nadávať všetkým, kto má trochu iný vkus. Gratulujem
Ako Rihanna a Gaga idú dosť komerčnú hudbu, ale zasa musím uznať, že vedia spievať a Gaga aj poriadne hrať na klavíri Osobne sa mi ale Gaga nepáči, no Rihannu počúvam a nehanbím sa za to No to neznamená, že mojou najobľúbenejšou kapelou je niečo iné, ako BFMV Proste počúvam z každého rožku trošku
A zabudol som dodať, že Beyonce to tiež dosť ťahá do dokonalosti, má krásny hlas No Miley, Britney, Taylor a Katy sú dosť odveci Mimo to Katy a Britney absolútne nevedia spievať naživo... Skúste ich porovnať napríklad s takou Pink, to je čaja, čo vie živé vystúpenia dať naplno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
kto po tomto povie, že nemá talent, tak ej úplne bez hudobné sluchu a vkusu!
však @Gagrr a @Dejvido
Ale ak tá otázka znie inak, tak... :/
btw : OMG Hana Montana
suhlaism so sorum i ked si nemyslim ze si nejaka nadavka proste mas iny vkus n
za par rokov sa vsetci zasmejete nad tym co ste tu riesili a ak nie, tak potom je to skor smutne
A preto vravím: Vibeke! Lebo... lebo nedávno som mala vibekofilné sklony a lebo vie spievať a aj sa to dá počúvať a... (a ak by som spomenula Angelu, tak by sa tu mohli oháňať, že sa opakujem a iní do toho ešte mudrovať hovadiny typu, že to nie je spev). Takže Vibi.