najlepsi je podla mna robo simko a najhorsi asi konrad,lenze konradovi posielaju smsky 13-14 rocne deti(ja mam tiez 14 ),fakt dufam ze to ten emo pozer nevyhra,ved uz teraz je slovensko plne pozerov a ked to nahodou vyhra tak ich tu bude este viac,a myslim ze dalsich tu netreba
Otras - Konrad. Baby su zblaznene do jeho vyzoru (ten je tiez otras) ale teraz je tam najslabsi co sa spevu tyka.. Bohuzial, ta charizma na mlade zabky..
najhorsi-aspon ze KRAK uz vypadol,bol mi hrozne nesympaticky,taky slusacik,milacik rozmaznany....vkuse sa umelo usmieval,a nudne spiaval....blee..
KONRAD tam tez nema co robit!to ze ma hlasy iba kvoli tomu ako vyzera,je riadna debilina..pubertacky sproste EMACKY co su donho zblaznene...bleeee.....
najlepsi- je podla mna VIERKA BERKYOVA,zaujala ma ako beatboxerka a ma super hlas.a je mi jedno aky ma alebo mala zivot,kazdy ho nejaky mame..myslim ze superstar je o tom ako tam kto spieva,nie z akej rodiny pochadza...
super hlas ma tez DOMINIKA MIRGOVA..videla som ju nazivo ked sa nakrucali vilomeniny,ale bola mi nesympaticka pre jej preafektovanost..a mala som pocit akoby jej slava stupala do hlavy..dufam ze ju to velmi nezmeni,ale spieva super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a kto je najhorsi
najlepsi - natalka hatalova bola super... ale samozrejme dominika a robo
najlepsi je Robo... Dominika a aj Vierka ale nie vzdy, len niekedy jej to vynde...
Super - Simko a vsetci ostatní vlastne
KONRAD tam tez nema co robit!to ze ma hlasy iba kvoli tomu ako vyzera,je riadna debilina..pubertacky sproste EMACKY co su donho zblaznene...bleeee.....
najlepsi- je podla mna VIERKA BERKYOVA,zaujala ma ako beatboxerka a ma super hlas.a je mi jedno aky ma alebo mala zivot,kazdy ho nejaky mame..myslim ze superstar je o tom ako tam kto spieva,nie z akej rodiny pochadza...
super hlas ma tez DOMINIKA MIRGOVA..videla som ju nazivo ked sa nakrucali vilomeniny,ale bola mi nesympaticka pre jej preafektovanost..a mala som pocit akoby jej slava stupala do hlavy..dufam ze ju to velmi nezmeni,ale spieva super.