@pseudos Keď niekoho vzrušuje Hentai a podobné kreslené veci... Jeho vec, ja uprednostňujem real life
@robo0000100 Gnómovia nehľadajú poklady, to Dwarfovia Gnómovia sú dobrí inžinieri Niekedy za čias antiku, keď sa bežalo na wowemu som to hrával (asi tak vo veku 12 rokov), takže čo-to viem
gnome je menši! veď v DND ma veľkosť S a rýchlosť upravenu na 20 ft. ... a navyše bonus k AC, hide... klasicke povolanie iluzionista a ma darkvision... tauren by mal veľkosť M (rychlosť 30 ft.) žiadne bonusy....
tauren je ok a tauren shaman enh. je proste šupa robiš brutalne dps, dokažeš sa healovat dokažeš si sám dobíjať manu zvyšuješ si haste , maš maelstrom weapon proste tauren shamy ako melee je uplne mega...len trošku ejdnoduchý na hranie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Gnome zase otvára pokladnice, nič moc v nich nie je ale aj tak.
Určite Tauren - Shaman. Ten keď dá skill že buchne kopytom o zem, máš stun
ale ma pravdu
Ale viac sexy sú temné elfkine keď sú hunter
uhhh
@robo0000100 Gnómovia nehľadajú poklady, to Dwarfovia Gnómovia sú dobrí inžinieri Niekedy za čias antiku, keď sa bežalo na wowemu som to hrával (asi tak vo veku 12 rokov), takže čo-to viem
Ešte prihoďte slangu, chlapci.
Jj kamoši Gnómovia poberú také kábliky elektrické keď som mŕtvy dajú do mňa a som živý