To to je jarne pocasie?WOW ani sa mi nezda ma to pekne uz sere normal som ochorel a chitil chripku a ma prist holka tak nadavam ze musym lezat a vyzdravovat a to len skrs tupe pocasie typu zima sneh a zachvilku dazd loool to co
keby si sa lepsie obliekal tak by sa ti to nestalo. vsak vies ake je pocasie a toto tu bolo aj pred rokmy. Mne sa to nepaci ale nemusim chodit aposn na alergo zatial.
Z počasia nadšená nie som, tiež ma niečo chytá, ale obliekam sa poriadne (Ja som teplomilná osoba) Ale pravdepodobne som doplatila na to že som chcela včera v tej snehovej fujavici a krúpoch prejsť pol Bratislavy, pričom na nohách som mala tenisky
Ale poctivo sa snažím zabrániť najhoršiemu a odkedy som prišla domov tak sa napchávam vitamínmi (ovocím) a čajom
heh nj uz som ti napisal ja nemam kredit ja mam pausal mi prisla faktura s holkou som prevolala 5000sk som dobry no nie Ale ona mi zatoi stoji a co ako sa ma zaspaty uz je prebudeny ci uz len kamosi ako vzdy?
No vravel som ti ze uz to take nebude a bude to len horsie pockaj ked si vipije a bude sa naschval na teba usmievat a...Fuuu budes to mat tazke nezavidim ti to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale poctivo sa snažím zabrániť najhoršiemu a odkedy som prišla domov tak sa napchávam vitamínmi (ovocím) a čajom
no ako ja so z toho už zrelá do bláznica...raz 16 stupňov a hneď na to -4 a snehu jak natoto