no pri citani nazvou hororov sa mi vybavila len tvar zo saw,potom vreskot ale ten uz nejak neratam ako horor,mozno aj odstupom casu ale aj vdaka scarry mowie...takze vedie u mna postava zo saw...
Pokiaľ by znakom slávnosti malo byť to, že tú postavu vedia identifikovať aj nie fanúšikovia hororov, tak by som to tipla na Vreskot, ale z pohľadu môjho ako fanúšika sú to asi prví traja (a všetci traja zhruba narovnako)
Ja okrem Draculu z 91.ho (pre porovnanie s Lugosim) a pár filmoch, o ktorých hororovosti by sa dalo polemizovať (paródie, Addamsovci, Burtonovky) mám horory tak do konca 60.tych rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale toho posledného som videla sparodovaného v Scary Movie
2.
3.
4.
5.
6.
7.
a inac. ten typek z psycha. norman bates
(Viem, že sa nevyjadrujem k tým v ankete, ale takéto "nové" horory ja nepozerávam, ja som na tie staršie
tak mnoho z toho sú staré.
Nočná Mora Z Elm street má korene ešte v konci 70s ... to isté Halloween
Piatok Trinásteho a Hellraiser sú 80s
To - máš rok 90
Vreskot už je novší to bolo 1997 tuším
a vlastne akurát Saw je z 2000-cich rokov.
Ja okrem Draculu z 91.ho (pre porovnanie s Lugosim) a pár filmoch, o ktorých hororovosti by sa dalo polemizovať (paródie, Addamsovci, Burtonovky) mám horory tak do konca 60.tych rokov
Ale inak poznam vsetky okrem toho TO
ale vsetky su dobre *****
Pri druhom obrázku som ľahla popolom, strašne by som sa smiala, stretnúť takého pána v noci v parku.