Neviem, možno je to subjektívne. Od mala som sa viac zameriavala na hudbu, než na film a tak poznám zahanbenia-hodne málo slávnych hercov. Ale zas hudba..
hudobník, ale hercovi kratšie trvá kým sa dostane na výslnie...len ten hudobník tam podľa mňa dlhšie zotrvá...ľudia budú skôr počúvať jeho hudbu furt dookola akoby mali pozerať dookola film so slávnym hercom
lebo výborný herec nie je Áčková hviezda z Hollywoodu, rovnako ako výborný hudobník nie je komerčný sračiak, takže obaja nie sú globálne celosvetovo známi tak že keď to meno povieš 5takovi na zš tak vie o koho sa jedná. Sú tak stredne známi, takže sú si kvit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a myslím si že hudobník napríklad moja starká vedela kto je Rihanna ale Johny Depp nemala šajnu
@16
lebo výborný herec nie je Áčková hviezda z Hollywoodu, rovnako ako výborný hudobník nie je komerčný sračiak, takže obaja nie sú globálne celosvetovo známi tak že keď to meno povieš 5takovi na zš tak vie o koho sa jedná. Sú tak stredne známi, takže sú si kvit.
@mayben ♥