ideal nie je...niekto by dal angelinu jolie...lebo keby sme brali ze krasa su velke oci, plne pery a huste vlasy tak potom asi ona vedie. ale vela ludom sa nepaci vobec. ja suhlasim s audrey tatou...ma taku jemnu nevtieravu krasu, krasne oci a vidno na nej ze je to zaujimavy clovek alebo napr. lily cole...vyzera sice ako princezna skriatkov ale tiez ju povazujem za peknu
a zo slovenskych...no ja by som dala asi veresovu. alebo ta tana pauhof je dost pekna
a muzi...gustaf noren, will smith a brad bitt za mlada...kazdy ma daco ine
ideál? asi nikto. ale možno niekoho považujem za pekného, ale teraz si zaboha nespomeniem možno tak Audrey Tatou, tú som videla nedávno na plagáte a pokladám ju za veľmi veľmi peknú
no nie tak celkom, nemôžeš porovnávať pojmy ako jablko, dom, strom.. s pojmami, ktoré sú tzv. nenaturálne ako krása, dobro, pravda, pretože toto sú pojmy v ktorých každý vychádza z vlastnej intuície a doposiaľ ich nikto presvedčivo nedefinoval
ale v podstate sa tu všetci na jednom zhodujete: ideálom krásy sú väčšinou známe osobnosti, po ktorých sa chceme opičiť a potom si nevážime sami seba, dnešná spoločnosť, žial...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A na Slovensku? Možno ste ju už mnohí zaregistrovali - v súčasnosti asi Andrea Kerestešová
a chalani?...ehm...mix...
...a tak no... ...
Cartmanova matka, to j kus ženy! Tak chcem raz vyzerať .
a zo slovenskych...no ja by som dala asi veresovu. alebo ta tana pauhof je dost pekna
a muzi...gustaf noren, will smith a brad bitt za mlada...kazdy ma daco ine
a okrem neho Simone Simons, nádherná baba, krásna, MEGAnádherná .
Gerard Way
kAT VON D
Wentworth Miller, Channing Tatum, Steve Talley
Def: Krása je jablko.
Každý pojem je definovateľný.
ale v podstate sa tu všetci na jednom zhodujete: ideálom krásy sú väčšinou známe osobnosti, po ktorých sa chceme opičiť a potom si nevážime sami seba, dnešná spoločnosť, žial...