Pytame sa parov i neparov, kto bol/je u vas slusnejsi a menej progresivny?
ma to byt chalan alebo baba kto posuva dopredu v bozkavani a dalej alebo je to jedno?
myslim ze by to mala byt baba a mam na to velmi dobry argument...
v 99% chalan neodmieta zatial co u vas je to trochu zlozitejsie a my sa castokrat bojime odmietnutia... takze tak
co je na tom progresivne posuvat hranice?
a to je akoze opozicia slusnost-progresivnost?
ved to je bullshit totalny, ved slusnost je dobra vec, progresivnost je dobra vec, ale ak ma progresivnost byt na ukor slusnosti, tak potom uz nie je dobra vec a nenazyval by som to progresivnostou poradim: ten druhy moze byt degresivny
Skúšanie nových vecí a posun vpred predsa nie je neslušný. Ak padne návrh (či už od baby alebo od chalana) a druhá strana ho prijme, o neslušnosti nemôže byť ani reč. Alebo sú potom obaja "zvrhlí" smiley:
Je to presne otázka progresu partnera, bol som aj na jednej aj na druhej strane. Otázka slušnosti tu nehrá úlohu, ak si človek chce dopriať pre seba nie je to postavené na odopieraní v tvorbe bariér a teda oddialovaním. Všetko je to asi postavené na inovatívnom nápade a jeho následné prijatie, ale na zákalde konsenzu oboch partnerov. Človek to má vyskúšať a nemusí sa ho zrovna vypytovať, či áno alebo nie lebo vijadrenie súhlasu môže byť aj konkludentné ( mlčaním a teda nekonaním na zastavenie úkonu), keďže nie je ľahké sa niekedy zhovárať o takých veciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
v 99% chalan neodmieta zatial co u vas je to trochu zlozitejsie a my sa castokrat bojime odmietnutia... takze tak
a to je akoze opozicia slusnost-progresivnost?
ved to je bullshit totalny, ved slusnost je dobra vec, progresivnost je dobra vec, ale ak ma progresivnost byt na ukor slusnosti, tak potom uz nie je dobra vec a nenazyval by som to progresivnostou poradim: ten druhy moze byt degresivny
opak progresivity je skor zdrzanlivost, tak neviem preco tieto dva pojmy davate k sebe...