Nuž,zaoberám sa umením,výtvarníctvom a grafikou už niekoľko rokov,nie som najlepší,síce som vyhral,na zopár súťažiach,v maľbe...Snažím sa kresliť a pod,žijem umením,aj ked ma to neživý...som podľa vás výtvarník,v pravom slova zmysle?
tak sa este vzdelaj v sebavedomi a humore a nenatahuj sa na forach. lebo mne sa o to, kto dalej docika, natahovat nechce. a uz vobec nie s niekym, kto vraj ma vzdelanie a prax a pyta sa na syranke plnej 16rocnych soplov, ci je naozaj vytvarnik
ja sa za umelca povazujem a snazim sa zdokonalovat kym mozem... nazor ostatnych ma nezaujima...kazdy clovek ma na umenie iny pohlad, dokonca raz sa docenti pohadali pri mojich obrazoch, lebo jednemu sa pacili a druhemu nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
si umelec/pridávačpoburujúcichobrázkov
Už sa to blíži...
už som mal viac výstav,len neviem,či som hodný toho umelca,kedže v poslednom čase toho veľa nenarobím...
ta nie si. rozhodne nie. a ja mam na to vzdelanie a prax, ze by som ti povedala tak.
mám tiež vzdelanie , viacstupňové a aj prax :-S
pochopil som...