@karbyhokonstanta a to je ktorá u mňa u babky na strednom Slovensku chlasta celá dedina v každom dome sa niečo páli vsšetko ovocie sa zvykne obrat a urobiť z neho pálenka, keď neni ovocie tak stačí aj raž, alebo dokonca vodu z chlebom. Dosť veľa ľudí tam slepne od nekvalitného alkoholu. A polka dediny (tá chlapska časť) sedí celý deň v krčme. O východniarov sa hovorí že veľa chlastajú, ale na stredoslovakov nemajú určite
Podla mna je to na slovensku rovnako, alkohol tu hranice nepozna. Do akejkolvek dediny/mesta prides, tak stretnes kopu starych ozranov, tych co piju "prilezitostne" t.j. kedykolvek a s kymkolvek sa da, aj deciek co "skusaju"... Ludia bez dostojnosti.
@karbyhokonstanta ja mám najviac predkov z okolia Detvy, ale v u vás v Trstenej mám tiež rodinu takže zdravím Oravu Chcelo by to urobiď Birdz uchutnavku alkoholu.
Najvacsi ozrani su zahoraci, to bez debaty. O vychodnaroch sa len hovori ze vela vypiju, oni mozno len CASTO vypiju, ale urcite nie vela. V kazdom kute Slovenska sa najde niekto, kto tento krasny sport reprezentuje naozaj dokonale.
@gnomeslayer ja poznam par zahorakov ale v porovnani zo stredoslovakmi je to len slaby odvar. A tie vymysly ze na vychode sa vela chlasta si vymysleli bratislavcania ked vidia v BA ozratych studentov z vychodu, stredoslovakov je tu malo preco? lebo su zavreti doma na dedine nalozeni v liehu...
A to som ani nespomenul ze moj bratranec druheho kolena (alebo co to bol) sa uchlastal k smrti (znicil si pankreas) a zomrel nieco po 30ke ale ten bol ozraty furt, ja ked som ho prvy krat videl tak som si myslel ze to nejaky bezdomovec. Dalsich co poznam sa ozeru cela rodina a potom sa biju otec zo synom a podobne a hulakaju po sebe ako olaski cigani proste typicki stredoslovaci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A to som ani nespomenul ze moj bratranec druheho kolena (alebo co to bol) sa uchlastal k smrti (znicil si pankreas) a zomrel nieco po 30ke ale ten bol ozraty furt, ja ked som ho prvy krat videl tak som si myslel ze to nejaky bezdomovec. Dalsich co poznam sa ozeru cela rodina a potom sa biju otec zo synom a podobne a hulakaju po sebe ako olaski cigani proste typicki stredoslovaci.