Chcem si dat industrial no zvazujem stale pre a proti.preto by som chcela vediet nazor niekoho kto ho ma/mal ci je spokojny a ci nema volake problemy s tym, aky bol proces a tak.
Dobré tri mesiace som sa nemohla vyspať na ľavej strane, ale po zahojení bez problémov všetko. Výsledok stojí za to. Len smelo do toh Jaj a ozaj dosť to bolí, asi najviac z toho čo všetko už na sebe mám, resp. mala som. A bolo toho už viac než dosť
ja mám a normálne som spala na tom uchu po pár dňoch už bolí to viac, lebo to prepichuje, kedže sa to nedá nastreliť, ja som bola dosť nezodpovedná v dezinfikovaní takže mne sa to zapálilo ale potom som pravidelne davala a už je to v pohode mám aj dlhé vlasy a každú že bože bude sa i to motať a s hrebeňom zatiahnem, ale mne sa nič také nestalo...ako ja s tým nemám žiadne problémy, takže ak sa ti to páči, kľudne si to daj
super lebo aj ja umieram ked mi beru krv robili mi helix pred rokom a to bolo uplne v pohodicke.to je jedina vec coho sa bojim ze by mi tam trafili volaky nerv.ale hadam nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zaujimave vsak je ze zakazdym to nebolo to ucho s industrialom ale to druhe