kosmik ty si nejako radikálne zmenil look. úprimne, tie modré odtiene tvojej webke svečali viac... toto je nejaké temné a to čierne pozadie je nejaká divná čierna... taká... matná
jeeeej @26 johnny89 ty ho stále používaš? ale to som robila vtedy, keď som ešte dokopy nič nevedela... teraz by už bolo krajšie nie profesionálne, lebo mňa to nikto neučil, ale... už som objavila aj nové veci
jeeeej @26@johnny89 ty ho stále používaš? ale to som robila vtedy, keď som ešte dokopy nič nevedela... teraz by už bolo krajšie nie profesionálne, lebo mňa to nikto neučil, ale... už som objavila aj nové veci
@luc.ka mne sa to stále páči, a navyše nedokážem vymyslieť nič krajšie ako, css viem robiť, lenže iba ak mám pred sebou obrázok podľa ktorého to mám urobiť...
ale v tom ide hlavne o to zladiť všetky farby a obrázky tak aby to bolo pekné, proste cit pre grafiku...
A @imosk pod cs4 myslel photoshop, ved dakde ich uploadni tvoje prace
@luc.ka pri mojej šikovnosti ale v podstate by sa to dal
a inak, @tomas písal, že možno vznikne rubrika do ktorej sa budú dať pridávať tieto skiny, čo sme si my vytvorili čo by bolo fajn... lebo preddefinovaných je málo a sú opozerané
hej... to by bolo fajn... ale dúfam, že sa tam nepridajú automaticky všetky, lebo ja napr nechcem, aby mal niekto to isté, čo ja. i keď viem, že zabrániť sa tomu nedá, lebo ten kód je ľahko skopírovať, ale... veď nie každý vie, ako
@kissmeplease pekná, len to logo by som spravil tak, že pozadie v logu by bolo priehľadné... dá sa to, len musíš obrázok potom umiestniť dakam na iný server, lebo birdz neberie pngčka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale inak peknu ma aj @kosmiklove
ale v tom ide hlavne o to zladiť všetky farby a obrázky tak aby to bolo pekné, proste cit pre grafiku...
A @imosk pod cs4 myslel photoshop, ved dakde ich uploadni tvoje prace
och... photoshop... na mňa very komplikejtid
a inak, @tomas písal, že možno vznikne rubrika do ktorej sa budú dať pridávať tieto skiny, čo sme si my vytvorili čo by bolo fajn... lebo preddefinovaných je málo a sú opozerané
viac v stave » www.birdz.sk/webka/johnny89/...