no ano, nejake upresnenie by to chcelo, lebo asi malo z nas pochopilo, co ma spolocne nejake uctovanie s tym, ze chces ist len na jeden den.. to mas akoze uctovat na tej chate, ci ak
4...nebud mudry, ze mas 18 alebo 25 ti nepomoze. Totiz fotrovia maju jedno drsne pravdive porekadlo: Si pod mojou strechou, budes robit co sa ti povie....
9. poznam to ale zalezi aj od rodicov...mna vzdy v pohode pustili na chatu aj ked som mal len 17...a pochybujem ze dievca nedokaze zaposobit na otca aby ju pustil
Pokiaľ máš nejaké povinnosti ktoré by si si mala splniť a ty si ich nesplnila tak nevidím dôvod prečo sa rozčuluješ. KeĎ raz máš danú robotu ktorú máš spraviť - tak ju jednoducho sprav a máš pokoja. A keď budeš mať všetko hotové tak nevidím žiadni dôvod prečo by ťa na tú chatu nemal pustiť. I keĎ teraz si myslím že bude na teba dosť naštvatý že si mu odvrával a podobne.
Ja dodržujem jedno veľmi dôležité pravidlo: Nikdy neodvrávaj svojim rodičom!!! Už som si zvykol že vždy a za každých okolností majú pravdu ( i keď to tak nie je vždy) ale treba to predýchať a spraviť to čo ti rozkázali!
Myslím si že máš 18 rokov tak by si už na to mohla prísť ,,ako vlastne fungujú rodičia,, a čo na nich platí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nebolo by odveci upresnit..
a chcem odísť iba na jeden deň,ale moj otec je velky k.kot,a povedal,že ja nechcem nič robiť,iba oddychovať...
@10...prave opacne kamooo, boji sa o nu, preto ju pustit nechce...pretoze holky su nezne pohlavie, lahka korist
Ja dodržujem jedno veľmi dôležité pravidlo: Nikdy neodvrávaj svojim rodičom!!! Už som si zvykol že vždy a za každých okolností majú pravdu ( i keď to tak nie je vždy) ale treba to predýchať a spraviť to čo ti rozkázali!
Myslím si že máš 18 rokov tak by si už na to mohla prísť ,,ako vlastne fungujú rodičia,, a čo na nich platí.