súhlas s @1 , ďalej Damien Dawn, netuším kto to je, ani ako vyzerá, ale neskutočne sa mi jeho hlas páči a to len vďaka jednej piesni v jednom animovanom klipe na yt
ale k @3 si dovolím poznamenať ešte toľko, že u Jeffa sa jedná o výnimočný prípad, kde nielen že sa dá J počúvať, ale v dobe, keď mal o polovicu rokov menej, ako má, tak sa dalo nańho ešte dokonca aj pozerať!
@side3 bola aj ked oni boli skupina, ktoru som si vobec neuzila, pretoze som vtedy mala zrovna smenu... ae tak, aspon som si s nim trocha pokecala, ked sme im balili tricka, ktore sme nepredali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@3 tak ten spev beriem, hentaký prívlastok by som mu síce nedala, ale to možno len preto, lebo také slovo proste nepoužívam
Ten chrapák v refréne no koniec
no tak musím to šíriť, aj keď by som dal hlas oficiálne niekomu inému... ale tak do takejto diskusie nesmie chýbať Carcass!
do tejto ankety by som rozhodne zakomponoval aj uja mikaela akerfeldta :
a treba, treba !
no predsa ten ktorý za to môže celkovo... (vraj aj za zlú ekonomiku v USA
Alice Cooper, ale neviem čo od neho hodiť, ale tak to nieje podstatné, takže starinu jak Praha
..........................................Ville Valo..............................................
A dovolím si pridať Dana Swanöa z Nightingale a Toma Englunda z Evergrey
Nightingale po druhé...
@nicolauska : dobrý výber .. hlavne Matt tuck
@side3 : škoda, že nám vtedy tá TT nevyšla
on
jedine.
Justin Timberlake,EGO,Nicole Scherzinger,Keri Hilson,Bruno Mars a aj B.O.B.,urcite je ich aj viac,ale nespominam si
on je celý úplne že "och vŕŕ ááá"
ten brunet na začiatku, neskutočne jebavý hlas - toho by som asi znásilnila