V poslednej dobe ma dosť chytil tento žáner, konkrétne skupina UKF... akurát, že veľa takýchto skupín nepoznám, máte nejaký tip na aj nejaké iné dubstepové skupiny? Koho konkrétne z tohto štýlu hudby počúvate?!!
uz nech je po tom dubstepovom booome a nech sa prestane komercializovat ,a mozem ho pocuvat nadalej bez toho aby mi niekto hovoril ze to pocuvam len z mody O__o
inak Excision,Downlink,Datsik, poriadne hard trojica, lebo co tu pisu Nero a pod. tak to nie je dubstep,ale hudba je to peckova,len nie konkretne dubstep.
UKF neni skupina to je po1 a po2 Mt Eden Dubstep ,Flux Pavilion,Skrillex, Chase&Status,Brookes Brothers,Magnetic Man,Zomboy,Benga,Dodge & Fuski,Dubba Jonny,Example,Excision & Downlink,Modestep-(odporučam) ,Nero,Rusko,Sub Focus,True Tiger,XKore, no to by hadam aj stačilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a tak dubstep : 16bit, Chase & Status, Flux Pavilion, Skrillex, Skream, Nero, Magnetic Man.....
a šľpeciálne odporúčam toho Skrillex-a a Chase&Status....tí sú fakt, že mega
Vlastne by som mal plakať že takto dubstep dopadol.
a ja že to je len vtip
inak Excision,Downlink,Datsik, poriadne hard trojica, lebo co tu pisu Nero a pod. tak to nie je dubstep,ale hudba je to peckova,len nie konkretne dubstep.
Burial, ASC, Consequence, Data....
nie niektore tie brostep čávoviny, čo tu niektorí zfleku nahádzali, ale dakedy sa dá i to
k tomu Data ešte, lebo to nie je jednoznačné
» soundcloud.com/data/data-feat-...
díky pôjdem čeknúť