Priznaj sa! (( ja som na tom robila dlho... a co ked je to z youtube! hovori to o mne vela tak preco nie?? co si to mam naspievat sama? kde si mam spravit zbierku mojich oblubenych pesniciek ak nie tak kde som najcastejsie? (( preco je to zakazane
toto hovori za vsetko: 2. Blog je určený výhradne pre tvoju tvorbu! Je zakázané zverejňovať niečo, čo si našla inde na internete, je ZAKÁZANÉ zverejňovať vtipné emaily alebo okopírovaný text z inej stránky.
a ked nemam basnicke crevo a blogy ani videoblogy pisat a tvorit nieviem?? nemam ich ani mat? ja blogy mat chcem! a preco by som si na SVOJICH blogoch nemohla mat CO JA CHCEM to mam racej zapisat 2 stranky o jednej veci ktora sa mi stala v niektory den? to sa mi nepaci vobec ale blogy chcem
@6 pretoze ak by neboli pravidla tak by birdz zacal upadat prave koli takym ludom ako si ty. Zaregistruj sa na youtube a tam si podavaj oblubene videa, take tazke? A ucel to plni rovnaky. Uvedom si, ze tu by tie tvoje videa prekazali ostatnym.
@6 Ale to by sa uz potom nevolalo blogy a videoblogy, ale rozne texty a videa. Ak mas pocit, ze ta nebavi pisanie a nechces ani nic nahravat sama do videoblogu, daju sa tu robit aj rozne ine veci.
Inak ja som to tu uz par krat davnejsie pisala, ze mozno by bolo fajn, keby okrem blogov (samostatne) sa sem dali ukladat aj ine veci...cojaviem nejake vtipne texty, pribehy z internetu...ved ak by sa pod ne udaval aj zdroj, nemalo by to byt ako plagiatrstvo, nie? Aj ked ja nic take robit nechcem, ale myslim ze dost ludi by to asi uvitalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak ja som to tu uz par krat davnejsie pisala, ze mozno by bolo fajn, keby okrem blogov (samostatne) sa sem dali ukladat aj ine veci...cojaviem nejake vtipne texty, pribehy z internetu...ved ak by sa pod ne udaval aj zdroj, nemalo by to byt ako plagiatrstvo, nie? Aj ked ja nic take robit nechcem, ale myslim ze dost ludi by to asi uvitalo