Napadlo ma, že vlastne na svete nie je nikto ( aspoň nepoznám ) kto by nemal rád Johnyho Deppa. Baby ho zbožnujú lebo je proste super a chalani ho uznávajú lebo je brutal herec a vlastne ľudstvo ho miluje lebo zahrá všetko bez najmenšej námietky. Je tu te
Ja ho milujem pre vela dovodov, teraz budem zniet strašne sproste a povrchne, ale dost doelžitým faktorom v jeho prípade je i tá jeho tvár, neviem, hlavne v Sleepy Hollow, to je, ked máte dlho dlho v hlave neurčitý obrázok ideálu a zrazu vám skočí priamo pred oči vtedy, ked ho najmenej čakáte...hmm.
Ale aj keby nemal tú tvár, uznávala by som ho ako super herca, hral v dobrých filmoch, hral dobre a z tých jeho fejsov fakt nemožem (no pekne, a sme doma pri tej tvári ...
Popularitu si zasluži a vidíte, stále zostáva normálny... toto je Herec.
Ja ho milujem,zboznujem a neviem este co vsetko..ale podla man to je herec ako sa patri,je uzasny,skvely Ako prvy film som s nim videla noznicovoruky Edward a od vtedy si vzdy pozriem film kde hraje
No ja ho zacinam nemat rada prave preto, ze ho tolko ludi ma rado, nerada kracam s davom. Este ked som bola mala a chodila na zakladku, sa mi pacil a vtedy ho ho z mojich znamych nikto neregistroval, poto si prisli sprosti pirati a vsetci ze super jaky je bozsky. Posla mna boli pirati strasna blbost a to iste aj svinny tod aj ked bol chvila,mi morbidne vtipny.Treba uznat
sweeney todd bol uzasny film,nerob zato ze to par ludi nechape sadistickemu humoru to este neznamena ze to bola blbost..a pozri ako to bolo natocene..ta kamera....nadhera
Johnny Depp je skrátka úžasný herec, len je škoda, že mnohí si to uvedomili až po Pirátoch. Oplatí sa ho vidieť aj v iných jeho filmoch, lebo fakt stoja zato. Vyberá si nie len kasové trháky, ale aj filmy s hlbšími myšlienkami. A za to mu všetká česť, lebo takých hercov je dosť málo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
JA ho mám najradšej!
toho maju vacsina tiez radi
film DEAD MAN - skvost,
Sleepy hollow (Ospala diera) - super
Tajomne okno - ulet,
Čokolada - krasne
Krycie meno Donnie Brasco - fantastic,
Charlie a tovarna na čokoladu - vynikajúce
Čo žerie Gilberta Grapea (s Di Capriom) - perfect
a potom uz Pirati z Karibiku a Nožnicovoruky Edward - k tomu niet co dodat.
A ja ho mám rada. Veľmi. Najviac
Ale aj keby nemal tú tvár, uznávala by som ho ako super herca, hral v dobrých filmoch, hral dobre a z tých jeho fejsov fakt nemožem (no pekne, a sme doma pri tej tvári ...
Popularitu si zasluži a vidíte, stále zostáva normálny... toto je Herec.
osobne si aj ja myslim ze pirati boli hovadina