Hmm... veru budeš pánko ako ja pretože niečo podobné mám a nemienim to zlepšovať lebo nemám prečo. hry čo vychádzajú najnovšie mi idú full HD a to je celé
@trdelniiiq tak to ssd je tam len kvoli tomu os vsak aby to slo ze hned ziadne cakanie, vsetko zrazu pojde ovela jednoduchsie.. a rychlejsie nez nejaky windows... este na pomalom hdd...
@ork92 uz len kvoli vseobecnej podpore by som si vybral windows, na windowse som vyrastol a mozem ti kludne povedat ze sedmicka je bezchybny OS, pokial sa on vies starat - to je ta dan...a kludne ti vydrzi aj 10 rokov jedna instalacia a na ssdcku bude stale rychla
@moonbeam a to krasne na mac osx je to ze sa on netreba starat, a neviem mas antivirus ? vsak ked je 7 taka bez dier a vsetkeho tak preco ho vobec pouzivas ?
@25marek25 tvoju zostavu by som prekopal ale budis...vybral si zlu dosku, velmi setris, mostik 760g nie je urceny na taktovanie a Phenom BE je, uvedom si ze ten procesor zere 125W a ta doska nema ani chladenu kaskadu - dlho nevydrzi...vyber si model aspon M5A97 reviziu 2.0, ak chces ostat pri Asuse, ja volim dosky Gigabyte...disk by som vymenil za WD, zdroj je super, o ramkach si nenapisal nic viac....
@ork92 antivirus je dost celkom mala dan za inak dost dobry OS, coskoro budes potrebovat antivirus aj ty. Ja nepotrebujem OS o ktory sa netreba starat, potrebujem OS, na ktorom mozem robit co sa mi zachce a to sa na windowse da.
@ork92 no ale uz prestan,z percentualneho podielu na trhu sa da jednoducho zistit ktory system je pre konecneho spotrebitela lepsi a ze je to bezkonkurencne Windows ti vraviet asi nemusim vsak??
tak sa neohanaj jednou,dvoma vecami ktore by sa dali zobrat ako vyhody oproti Windowsu lebo keby sa nam chcelo vypisat vsetko co je na Win lepsie asi by si sa aj hanbil zato co si tu pisal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
100x radsej vezmem pomalsi hdd, nez (po nainstalovani osx so zvysnym sw) 50gb ssd
nehovoriac o ramke
» www.notebooksbilliger.de/hm24+gamingpc+a...
tych 30E investovat do CPU chladica a pretaktovat ho na 3.4-3.5 a mal by si dvakrat taky velky disk aj pamat na grafike...
ti jebe preco mas asi 10 moznych typov hernych notebookov a celych serii ntb/desktopov? lebo to nikto nekupuje ?
@filipkoo to AMD mu vystaci na hry az az...
tak sa neohanaj jednou,dvoma vecami ktore by sa dali zobrat ako vyhody oproti Windowsu lebo keby sa nam chcelo vypisat vsetko co je na Win lepsie asi by si sa aj hanbil zato co si tu pisal..
teda mi vysvetli tieto veci:
Hitler, Fico, Desmod a Zuzana Smatanova
Dost ludi okolo mna ma mac a nepocujem sa stazovat ich, ale Windows userov.
Tolko ku konecnemu spotrebitelovi.
Mas velmi zvlastne argumenty, postavene na vode a evidentne si vela skusenosti s platformami nepobral, inak by si sa hned neohanal hanbou.
Nesedim za pocitacom prvy den a nenarodil som sa s Macom vo vienku, dlhe roky mi trvalo kym som si nasiel to co funguje. Skus si to prejst aj ty.
*sent from my iPhone*