no mám už čo-to napísané, už to treba len skontrolovať, na čom pracuje moja školitelka a ešte popridávať nejaké obrázky a grafky a trošku chcem ešte zdroje si upraviť, do takej výslednej formy a ešte niečo doplniť/dať preč.
a mám tému o arbovírusoch (kliešťová encefalit, zika atd..)
bakalarku ale uz ju mam hotovu nejaku chvilku, zajtra si idem pre zviazane vytlacky a odniest ich do skoly, yess a tesim sa ze budem uplne prva asi
temu nenapisem lebo mam psycho z toho ze by som bola vygooglitelna
bakalarku pisem..teda.. mam akurat tak vyplnenu titulnu stranu, cestne vyhlasenie a podakovanie veducemu.tot vsjo. nechce sa mi.a aplikaciu mi este treba doprogramovat tiez.
bakalarku pisem taku polku teorie uz mam. mam aj precitanu literaturu a merania su prakticky hotove, ale pomeriame este nieco navyse. takze uz to staci len dopisat
a tema: degradacia mikropolutantov - antiepileptik v odpadovych vodach
píšem bakalárku teda píšem ako píšem, ešte nemám dokopy nič a už pomaly začínam panikáriť, že to nestihnem, lebo ja som nekonečne lenivá :/ a neviem vôbec ako s tým začať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a mám tému o arbovírusoch (kliešťová encefalit, zika atd..)
temu nenapisem lebo mam psycho z toho ze by som bola vygooglitelna
a tema: degradacia mikropolutantov - antiepileptik v odpadovych vodach