@drejka virsik bol aspon ako producent ci vydavatel ci co...ale rytmus ten kurat o sebe tvrdi ze je najpredavanjesi, najuspesnejsi, najlepsi, ze je kral
@drejka pravda..podla mna tam rytmusa hodili len pre to aby zvysili sledovanost lebo ludia vedia ze aky je tak budu chciet pozerat co zas komu povie...v dnesnom svete za vsetkym treba hladat peniaze
Keby adela neodmietla ponuku osvaldova tam nesedi.... Ta zena nema ziadnu charizmu nic .... vadi mi tam strasne
Rytmus nema ziadnu umelecku hodnotu ani pre mna ale je to hovado na ktorom sa clovek aspon nasmeje
A sorry ak niekto na piatej superstar (ked uz nie je cloveka ktory by nevedel ako to tam chodi) ide zo seba robit kokota , tak to uz je fakt jeho problem.
@drejka Inak spoluziak to skusil a hovoril mi ze tam je este nejaka 'predporota' a ta normalnych ludi odradzuje aby si to rozmysleli.... aby zo seba zbytocne nespravili debilov
@drejka No z toho vychadza ze aby sa clovek dostal uz len pred porotu musi byt bud retardovany , krasny, alebo talent.... Chcu tam proste extremy aby bola show a uz len preto sa superstar neda povazovat za serioznu.
@drejka Sak jasne ze neschopny sa do finale nedostane .... ale kolko ludi ktorym by stacilo zamakat a tiez by s znich mohlo nieco byt poslu do riti, znici im to sebavedomie a vzdaju sa.... to doslova nici ludske sny
Ak je pre niekoho Habera idolom a posle ho do pecka rozumiem preco sa vzda. Mna by tiez ranilo keby ma Paul McKenna (moj idol) odjebal ze nemam na to byt psychologom.
A to je rapidne svinstvo ktore nestoji ani za extremne sexy Miklu , zlatuckeho Bendiga ci charizmatickeho Jarosa....
@drejka Suhlasim s tebou... Ale neviem co je zle na tom byt v 17tich naivny.... ja som nebol ale niekedy by som chcel byt..... Aspon troska Ved blbost patri k mladosti do prcic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@piter09 Tak tam podme vsetci , skrachuje
Rytmus nema ziadnu umelecku hodnotu ani pre mna ale je to hovado na ktorom sa clovek aspon nasmeje
A sorry ak niekto na piatej superstar (ked uz nie je cloveka ktory by nevedel ako to tam chodi) ide zo seba robit kokota , tak to uz je fakt jeho problem.
A nepaci sa mi, ze niektorych poslu do pecka len preto, ze nevyzeraju ako modeli....
@22 mas pravdu
Ak je pre niekoho Habera idolom a posle ho do pecka rozumiem preco sa vzda. Mna by tiez ranilo keby ma Paul McKenna (moj idol) odjebal ze nemam na to byt psychologom.
A to je rapidne svinstvo ktore nestoji ani za extremne sexy Miklu , zlatuckeho Bendiga ci charizmatickeho Jarosa....
Viac toho znicia ako daju.....
no predsa ten, kto dostane najviac hlasov........
všetko je to o peniazoch a umelecký dojem a pravda zostane v piči.........filip