@Natuska6262@hetfield s kanadou mali stastie jeden zapas nic neznamena , zosilenjsím superom nebudu vedieť zahrať stavil by som 100 000euro nato že USA zlato nebude mat .....
jednoducho kanada USA podcenila mali stastie Jednoznacni favoriti kanada alebo rusko keby sme hrlai z ruskom 2x tak uz ich neporazime , už su rozohraty zohraty atd
@V3nty tak v tom mas uplnu pravdu ,keby ze hrame s Rusmi druhykrat tak ich uz neporazime ,lebo sa uz rozohrali ....mohli sme to vidiet v zapase s Cechmi tak USA mozno zlato mat nebude ,ale sama som zvedava na nasich ,kam to dotiahnu ...len skoda ,ze sme dostali zrovna Svedov za superov ,ked porazime Norov ...pojdeme asi domov ....
vykon kanady bol v zapase z usa premna sklamanim, a preto neverim ze maju realnu sancu vyhrat zlato. z tohto dovodu som kanadu v tejto ankete vynechal. jednoducho neverim ze vyhraju celi turnaj. lebo z usa hrali dost zle.
@38 suhlasim s tebou Slovensko bude hrat finale a vyhra celu olympiadu pretoze to chlapci hraju od srdca a ja im verim ze to dokazu ze dokazu nemozne co sa nam nikdy nepodarilo ako samostatnemu statu .......CHLAPCI VYHRAJTE TO HRAJTE TO OD SRDCA VCITITE SA DO HRY SUSTREDTE SA!!!!!!!
Presne toto by som im povedal kebyze som trenerom, ale netreba zabudat ze aj kanada bude hrat zo vsetkych sil a predovsetkym tiez od srdca a to sa mi na nich paci ze hraju aj to com by nemuseli nehraju o peniaze ale pre zabavu a pre potesenie a nasi tak hraju tiez a preto vyhrame SLOVENSKO DO TOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jednoducho kanada USA podcenila mali stastie Jednoznacni favoriti kanada alebo rusko keby sme hrlai z ruskom 2x tak uz ich neporazime , už su rozohraty zohraty atd
@Hetfield pochybujem že prejdu cez stvrtfinále
@V3nty v podstate suhlasim, ze USA urcite nevyhra..ale nemyslim, ze by to s Kanadou bola az taka nahoda..Kanada zakopla aj proti Svajciarom
Presne toto by som im povedal kebyze som trenerom, ale netreba zabudat ze aj kanada bude hrat zo vsetkych sil a predovsetkym tiez od srdca a to sa mi na nich paci ze hraju aj to com by nemuseli nehraju o peniaze ale pre zabavu a pre potesenie a nasi tak hraju tiez a preto vyhrame SLOVENSKO DO TOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!