Ako... dnešné animované rozprávky moc nemusím, ale... vo februári ma baby prehovorili na poníkovský cosplay na Animeshow... (Jedna ružová parochňa nestihla včas doraziť, takže Fluttershy je nedokončená)
A potom som neodolala, pustila si prvú časť... a druhú časť... a tretiu... Na dnešnú dobu je to prekvapivo dobrý animovaný seriál A vo Fluttershy som sa úplne našla
len tak si surfujem po nete a narazim na parodiu na mlp od smusi a riadne ma to bavy potom po par mesiacoch si na to spomeniem a napadne ma preco neskusit si pozriet normalny serial o tom na silu si pozrem 2 casti a zrazu ma to zacne brutalne bavit O.o tak potom za 3 dni mam pozretu celu 1 seriu to bolo asi predvcerom dufam ze uz dabuju 2 seriu
a stale nemozem pochopit ako sa mi moze taka vec tak strasne pacit ?
myslel som ze je to len pre male dievcatka a ono to bavy mna 12 rocneho tvrdeho chalana co rad posiluje sportuje a tak nejak blbne s ostatnymi naprklad co som spravil jednemu kamosovy ze som dal hore lavu ruku akoby zasical a buchol ho do brucha a potom on mi dal hlavicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a ja
a kde to vlastne chodí?
"Jak moc totiž musím být úchylný, když se dokážu zamilovat do animovaného poníka?"
"Poník rozplývající se nad tím, že v lese žijí "hummingbirds that can really hum and buzzards that can really buzz!" mě dostal do kolen!"
nie
aké nadšenie cez víkend z konca druhej série.....hoci, teoreticky sa to dalo spraviť zaujímavejšie...
najradšej mám Pinke Pie
hoď do googla Doctor Whoof.......
zatiaľ najlepší crossover roka
a nielen jedného!
A potom som neodolala, pustila si prvú časť... a druhú časť... a tretiu... Na dnešnú dobu je to prekvapivo dobrý animovaný seriál A vo Fluttershy som sa úplne našla
ak náhodou nie...moja diskusia zo septembra:
» www.birdz.sk/forum/su-tu-nej...
ale........nebolo vám vo februári zima vonku?
a stale nemozem pochopit ako sa mi moze taka vec tak strasne pacit ?
www.youtube.com/watch?v=3iDtyFMGCow
toto ma uplne zarazilo ze mlp bavy vic chlapov a chlapcov nez dievcata a zeny asi o 80% O.o