vela z vas tu hovori o sklamani ale kto skutocne vie charakterizovat toto slovo bez toho aby pouzil google?a chcela by som pocut vase najvecie sklamanie...tak nech sa paci vyrozpravajte sa hrdinovia
sklamanie, je, myslim si, ked od niecoho/niekoho ocakavas vela a potom to nedostanes/nedosiahnes. Budem hrozna: konecne som napisala na plno pisomku z matiky, aj premiu som spravila, skratka vsetko a ten profak mi dal za 2 vsak co, menej je niekedy viac:d
sklamanie je keď niekomu(niečomu) naivne veríš a zrazu sa ti to všetko zrúti...ten pocit po tom to je sklamanie... nepotrebovala som google na to, stačí zažiť....
SKLAMNIE T.J NAJVECSIE HLUPOST KTORU MOZE CLOVEK SPRAVIT DRUHEMU CLOVEQU UVEDIEM AJ PRIKLAD TAQ PRE MNA BOLO NJAVECSIE SKLMANIE VTEDY KED SOM SA DOZVDEL ZE MOJ NAJLEPSI KAMOS FAJCI OD 7ROKOW A ZE MU DIAGNOSTIKOVALI RAKOWINU VTEDY SA MI STALE CHCELO PLAKAT NEMAL SOM NIC CHUT ROBIT ALE NEPOSTAVIL SOM SA MU CHRBTOM ALE SPOLOCNE SME ZACALI KONCOVAT S FAJCEMI A AJ S RAKOWINOU BOL TO TAZKY BOJ ALE MYSLIM ZE SME HO VYHRALI AJ KED SA RAKOWINA MOZE KEDYKOLVEK VRATIT
to nieje sklamanie je to len nieco co planujes a ocakavas a nestane sa to a si z toho nahnevany smutny a este neviem aky ale take ozajske sklamanie ako nechal ma chlapec a take a vy mate profaka homosexuala?
najvacsie moje sklamanie od cloveka som zazila tento rok,od cloveka ktoremu som uz aspon 5krat ak nie aj viac odpustila jeho omyly,bol to jeden kokot,ja som bola v jeden den tak neskutocne stastna,ze uz sa mi podarila vec po ktorej som tak dlho tuzila,ale razom sa to stastie behom par dni zmenilo na obrovsku nenavist,tomuto cloveku by som uz nikdy nedokazala ani jedno slovo uverit a odpustit a prajem mu iba to njahorsie na svete!!!
keby clovek nezazil minimalne raz v zivote sklamanie je nula kazda negativna vec nas posilnuje a ani si to neuvedomuje nas ochranny mechanizmus sa dostava do takej podoby ze je ,,nezranitelny"dokazeme sa vyrovnat velmi rychlo ci so 4 z matematiky alebo s kamaratkinou smrtou,dokazeme precitat ludi nepripustat si hocikoho k telu neverit hocikomu nebyt najivny....tak preco sa trapite kokotinami ked vas to posilnuje?ale je pravda ze zraneni clovek ma najkrajsie myslienky ale uz nepoznam sklamanie ktore by ma prekvapilo
taq je to velmi tazke zo zaciatku musim amt nejaqu kamosku co ta bude pomahat pre zaujimavosta JA SOM NIKYD NESKUSLA CIGARETY JE TO SVINSTVO! A POZNAM MNOHO LUDI KTORY SA AM SNAZILI STIAHNUT ALE JA SOM SA NEDAL TREBA VYTRVAT
viesco ja fajcim intenzivne4 roky no uz aj viac a mam priatela ktory nefajci a uz 3 krat som mu slubila ze prestanem aj som prestala ale potom zasa mam pevnu volu ale sama nechcem je to to najhorsie ze chcem prestat ale nechcem a skusala som uz vsetko
no sklamania su rozne...najhrosie su asi sklamania v cloveku, ktoreho mame radi...dalej to moze byt napr. sklamanie s niecoho na co sa dlho tesime a ked to prezijeme ci dostaneme sme z toho sklamani lebo to nebolo take super ako sme si to predstavovali
...no tak sklamana som napr. ked sa cely den tesim, ze pridem domov a bude daco super navarene,no ked pridem domov, otvorim dvere a citim nejaky cudny zapach tak uz tusim, ze sa velmi nenajem .. taze napr,. ndeska som bola sklamana, etse osm sklamana ked daco planujem s kamosmi a nakoniec to nevyjde ako vzdy, sak ako inAK ...uzivam si zatial tie moje "sklamania" ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov