jasneeeeeeeeeee choď študovať SJ-DEJ a Dejiny na UCM učí Čáky a ťa drbneeee a budeš sa učiť na každú jednu jeho prednášku a zapisovať si každé jedno slovo čo počas prednášky povie a keď sa toto všetko naučíš od slova do slova a odrecituješ mu to na prednáške aj tak mu to nebude stačiť lebo on počas všetkých revolúcií a významných udalostí bol buď účastníkom a spoluautorom všetkých deklarácií, memoránd a žiadostí - ktorých presné znenie mu musíš odrecitovať na skúške a že tých dokumentov nebolo málo, alebo bol vždy v centre diania, poprípade sedel na strome a celé to zhora sledoval takže bude od teba chcieť presne každé jedno slovo čo kto významný povedal aké mal vtedy postavenie a aké boli naňho ohlasy a čo tá udalosť priniesla a samozrejme kopec ďalších informácií k tomu ktoré ani nemáš ako zistiť pokiaľ nie si pamätník ako on a nesedela si na tom konári spolu s ním lebo toto nik nezdokumentoval a samozrejme že musíš prečítať všetky jeho knihy ktoré píše keď má čas medzi prednáškami a aby som nezabudla tak určite od teba bude žiadať zohnať kópie 40 000 ! strán Tisovho súdneho spisu a prečítať ho a utvoriť si názor a ak by si náhodou z toho spravila bakalársku prácu tak budeš jeho obľúbenkyňa a budeš si musieť utvoriť naňho názor a ak sa nebude zhodovať s tým jeho tak môžeš rovno skočiť do Turca lebo neobhájiš nikdy a to neviem či som už spomínala to že je zaťažený na staroslovienčinu a staroslovenčinu a kedže je to UCM tak aj na Cyrila a Metoda takže mu budeš musieť odrapkať aj nejaké tie texty v staros. a takisto texty ktoré boli začiatkom našej písomnej zmienky. jeho skúšky sa začínajú tým že ti nadiktuje xy deklarácií memoránd žiadostí a ústavných zákonov ty ich doma všetky musíš konspektovať a na skúške sa ťa pýta na úplne všetko čo v tých dokumentoch (vrátane VŠETKÝCH DÁTUMOV... ja ich viem minimálne 50) bolo a ver mi že niektoré majú tak 20 strán a sú písané starou slovenčinou a zapamätať si to od slova do slova a každý jeden dokument.. keď prejdeš týmto čaká ťa odrecitovanie staroslovenčinovských textov čo je tiež celkom funny a hodnotí aj prednes ako na Hviezdoslavov Kubíne. ak prejdeš aj týmto vytiahneš si dve otázky a začína skúška. 90% z nás vypadlo hneď na konspektoch. ešte nikdy nikto nemal A. väčšina to dá až na 3. termín. o 15 hodín mám prvý. dík za odreagovanie, dúfam že som ťa neodradila.
lucci ak ja dobre viem tak historiu na filozofickej neuci caky a nie na kazdej fakulte ucm uci caky dejiny, neboj sa ja som studovala na prave na trnavskej a mala som tam dejin az az, tak sama viem naco mam a kde mam ist a otázka neznela ci niekto studuje na ucm, ale ci sa niekto chysta studovat tuto kombinaciu, a neboj sa mna nikto neodradi, mam svoj rozum
@luuci lucci ak ja dobre viem tak historiu na filozofickej neuci caky a nie na kazdej fakulte ucm uci caky dejiny, neboj sa ja som studovala na prave na trnavskej a mala som tam dejin az az, tak sama viem naco mam a kde mam ist Haha a otázka neznela ci niekto studuje na ucm, ale ci sa niekto chysta studovat tuto kombinaciu, a neboj sa mna nikto neodradi, mam svoj rozum
@luuci neboj sa ja som mala dejiny na práve s väčšími kapacitami ako je čáky, čiže som o nič neprišla ty sa staraj o to, aby tebe tvoje štúdium dávalo zmysel that's all
@vegas komentár úplne k veci, ale budiš niekedy nejde človeku ani o peniaze, ale , aby robil to čo ho baví, aj keď viem, že peniaze sú dôležité, ale načo robiť niečo z donútenia alebo z toho, že ťa to nebaví zistila som to na práve a teraz chcem konečne študovať a robiť niečo čo ma baví. Menej je niekedy viac, ja nepotrebuje zarábať milióny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Neviem ci len z mobilu to vyzera tak dlho, ale brutal neododstavcovany sloh!
ďalej tvoje štúdium nemá zmysel, lebo dejiny bez Čákyho nie sú pravými dejinami.
amen.