Ahoj, Je tu niekto kto sa chysta studovat slovensky jazyk a literaturu na UKF v Nitre? Som nevidiaci a hľadam si niekoho, kto by pomohol v cudzom meste, so studiom, proste s tym co treba. Vdaka.
No, ja moc nemam na vyber, nakoľko byvam blizko(Dvory nad Zitavou), no a do Bratislavy sa mi uz nechce(bol som tam dost). Studujem(koncim) skolu podnikania(maximalne ma to nebavi), tak by som rad slovencinu, alebo nejaky taky podobne zamerany odbor.
@bucklee Tak neviem, nakoľko sa tomuto príspevku dá veriť, ale na UKF už je niekoľko ľudí, čo tam tú slovenčinu študujú, napr. teda jedna z nich som aj ja. Ako sa tu už povedala, úroveň nie je úplne jednoduchá, skôr by som povedala naopak, a áno, aj o tom chaose by sa dali porozprávať litánie.
Ale keby si potreboval naozaj pomôcť, tak kedykoľvek a rada, nakoľko budem môcť. Vtedy už budem v tretiaku, asi by som nemala mať ani nejaký nabitý rozvrh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A podľa toho, čo viem je na UKF najťažšia slovenčina na Slovensku. Údajne.
Ale keby si potreboval naozaj pomôcť, tak kedykoľvek a rada, nakoľko budem môcť. Vtedy už budem v tretiaku, asi by som nemala mať ani nejaký nabitý rozvrh.
ak fakt budete vediet pomôct, tak si ma pridajte napr. na facebooku: bucklee12@gmail.com tak ma najdete.
vdaka za odpovede.