Hlasili ste sa niekto na Superstar? Ci uz minule rocniky alebo tento. Ak hej, ako to prebiehalo, aky ste mali pocit z organizatorov, resp. porotcov? Zmenilo vas to? Napr. ja mam kamosku (dajme tomu, ze ju tak nazvem), ktora, podla mna, sa odvtedy dost zme
@3 Vraj mu povedali, že takých hlasov tam už majú veľa, no tipujem, že sa z neho aj pogrcali, len nám to nepriznal. A našťastie som to jeho kvílenie nepočula a ani nechcem.
mna len udivuju tí ludia, ktory tam pridu....ludia, ktory absolutne nevedia spievat, ja nechapem ako to, ze sa nepocuju? Kriste vsak tam je 95% uplny odpad
@Hajzelodkosti pred tym co vidis v telke byva este taky predkonkurz, ktorym pustia tretinu najhorsich, tretinu priemernych a tretinu najlepsich spevakov.. a ti najhorsi si myslia ze aki su super, preto sa tam idu strapnit, ale aspon ma kto vyplnit hviezdnu rotu ci co to je..
a poznam dost ludi co tam bolo.. dokonca aj semifinalistu.. a neviem ci ich to zmenilo, nezajem
Ja osobne by som do toho nešla. Nepáči sa mi tá rýchlokvasnosť talentov, ktoré tam ale isto nepochybne sú. Len si myslím, že je ich tam škoda. Tak ako rýchlo vyletia o to rýchlejšie spadnú.
A hej, poznám niektorých, čo tam šli. Jeden z nich sa dostal do tej finálnej top 10 v druhej Superstar... a či sa zmenil? Už predtým bol .... a po súťaži už neviem
ja by som na také dačo nešla, je to len taká show a ja sa strápniť nechcem... keď už chcem počuť pofesionálny názor na môj hlas, pôjdem na normálny casting a nie pred kamerami do tv show!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ani jeden z ludi co tam odpisali nebol na kastingu
aspon krstne povedz..
a poznam dost ludi co tam bolo.. dokonca aj semifinalistu.. a neviem ci ich to zmenilo, nezajem
A hej, poznám niektorých, čo tam šli. Jeden z nich sa dostal do tej finálnej top 10 v druhej Superstar... a či sa zmenil? Už predtým bol .... a po súťaži už neviem
ja by som na také dačo nešla, je to len taká show a ja sa strápniť nechcem... keď už chcem počuť pofesionálny názor na môj hlas, pôjdem na normálny casting a nie pred kamerami do tv show!!
@Hajzelodkosti a co aspon je sranda!