Neverim že vyhrame... ti hrači už nič nehrajú. Škriniar hrať ani nebude. Dubravka asi tiež nie čo si pamätám... Hamšík už par rokov lebedí v Číne... väčšina hráčov sedí na lavičkách v západných ligách... Íri majú 4 stabilných hráčov z premier league ... Hendrick, Hourihane, Coleman a Egan... všetko su to hrači budď z Premier League, alebo z Championship.
Nám môže pomôcť jedine veľké šťastie a naozaj podarený zápas... Lebo oni budu viac brániť než hrať ale vedia čo chcú hrať... a my nevieme a ani na to nemáme hráčov naučených. To bolo krasne vidieť s Českom. Po zraneni Dudu už len behali hore dole a nevedeli čo hrať.
@wistingher kua, ty si normálne, že analytik triedy tamten génius, čo tak učene, vznešene a pútavo, ale pre nás ženy nezrozumiteľne futbalovou terminológiou hovorí, mal a mohol by si sa tým živiť a niekde anylýzy robiť a výšky kurzov vyrábať, či navrhovať. Jak to teda skončí, vieš?
Lebo vieš, tam sú kdejaké iné ako športové a kondičné faktory.
Frajerky, milenky, šlapky z ulice, sesternica, mamka, babka, svokra, faktory, ktoré znásobené rozložia aj Bayern Mníchov, prípadne Brazíliu, ktorá dostane na Majstrovstvách sveta doma osmičku, či koľko to bolo, nepamätám, ale viem, že to dosť veľké haló bolo u nás v kanclíku.
Ak nezaberie obrana, tak prehrame, ak zaberie, tak mozeme vyhrat so stastim. Hlavne si treba uvedomit, ze proti Irom sme mali vzdy problemy, aj ked sme hrali s top zostavou, cize ked sme mali Skrtela, Duricu, Hamsika v najvacsej forme, Vitteka, Weissa, takze trz si neviem predstavit, ze by sme ich porazili bez vyraznych problemov. Vyhoda je, ze hrame doma a uz aj s Hamsikom. Uvidime, hra sa od
0 : 0, mozne je vsetko.
@teal pozdravujú ťa Karol a Braňo z TT, že po výplate invalidného dôchodky si to šli spolu užiť a rozdávajú si to až doteraz a dávajú ti ponuku, že by si sa mohol ako najväčší fešák (tak to znelo, ale možno hovorili feťák) Birdzu pridať k nim do trojky a zažiť nevídané rozkoše spolu s nimi. Si vraj srdečne vítaný v ktorúkoľvek nočnú hodinu po našom hrdinskom víťazstve a postupe do finále baráže, milé @TELA teliatko, ako ťa bola kedysi krásne pomenovala ... neviem, klarísa alebo dreydžíra, jedna z nich!
Nie. som si istý, že to napísala Nika bez pika... Teda vlastne invalid Braňo z Trnavy, čo sa neustále prezentuje v ženskom rode a v podobe, ktorá mu nepatrí. Klarisa nikdy nič sama nevymyslela, lebo je tupé poleno a s tou druhou som nikdy žiaden konflikt nemal, pretože je v pohode a teda nemala dôvod mi vymýšľať detinské prezývky.
Je mi to ľúto, že ťa tak skoro pustili z liečenia, nakoľko aj bez teba je tu viac než dosť pacientov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nám môže pomôcť jedine veľké šťastie a naozaj podarený zápas... Lebo oni budu viac brániť než hrať ale vedia čo chcú hrať... a my nevieme a ani na to nemáme hráčov naučených. To bolo krasne vidieť s Českom. Po zraneni Dudu už len behali hore dole a nevedeli čo hrať.
Lebo vieš, tam sú kdejaké iné ako športové a kondičné faktory.
Frajerky, milenky, šlapky z ulice, sesternica, mamka, babka, svokra, faktory, ktoré znásobené rozložia aj Bayern Mníchov, prípadne Brazíliu, ktorá dostane na Majstrovstvách sveta doma osmičku, či koľko to bolo, nepamätám, ale viem, že to dosť veľké haló bolo u nás v kanclíku.
0 : 0, mozne je vsetko.
Je mi to ľúto, že ťa tak skoro pustili z liečenia, nakoľko aj bez teba je tu viac než dosť pacientov.