Hlasoval som za Šmajdu, pretože je podľa mňa lepší spevák, ukáže vždy niečo nové a naozaj presvedčivé. Ale je to skutočne len na ľuďoch, ktorí pošlú svoj hlas. Dúfam, že každý bude hlasovať nie podľa ich krásy (teda myslím, aby dievčatá nezviedol ich sexepil) ale podľa spevu, podľa toho, kto podá lepší výkon v speve. Hlasujte a nechajte vyhrať lepšieho. Nezáleži predsa na tom, či je to Čech alebo Slovák. Je to súťaž o speve. Nech vyhrá talent!!!
@tomas fakt si myslis ze cesi poslu viac smsiek ako slovaci? ja osobne ten pocit nemam.. a ako tu uz niekto pisal.. vacsina bab i tak posle smajdovi takze to bude zaujimave..
ale popravde mi je to fakt jedno.. som hlavne zvedavy kto sa ktorou cestou vyberie.. ci pojdu v stopach koscovej, alebo cmorika.. ten dalsi ani neviem kto bol.. takze dufam ze tu cestu si nevyberu..
kedze oboch moc nemusim je mi to fuk, ale ked uz tak, tak radsej smajda,..chodura neznasam, je nechutny a akosi mu ta "slava" zacina vstupovat do hlavy..ale neviem ci je to tak ozaj..kazdopadne senkova bola podla mna naj a superstar mala vyhrat ona..
ako keď tam bola ešte stará tak som si myslela že je rpe chodúra rovnaká konkurencia.. ale tak keďže tam ostal šmajda.. chodúr má už víťazstvo vo vrecku ..môj názor.... samozrejme rada by som bola keby vyhral Šmajda aj keď môj favorit nie je..
@v3nty a myslis, ze 14 pipinky dostanu tak skoro kredit, ked uz si vsetok vysvacali na to, aby bol Smajda vobec v dvojke? Dufam ze nie, bude to trochu nefer.. Sice.. no ja neviem. Miro je vcelku dobry spevak a vyborny showmen, ale Chodur je Superstar v SPEVACKEJ sutazi jednoznacne.
@Flussica ja som povedal to isté ale ked si to zoberies s pohladu fyzického vzhladovo a podobne jednoznacne budu posielať hlasy šmajdovy i ked som zato aby vyhral chodúr
Aj tak s ymslím že v českých emdiách spustia bulvárne časopisy "kampan" proti šmajdovy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Cech verzus Slovak, neni mozne aby vyhral Slovak
Navyse Chodur uz dostal ceskeho Zlateho Slavika, cize uz tam vyhral, tak asi vyhra aj v SuperStar
ale popravde mi je to fakt jedno.. som hlavne zvedavy kto sa ktorou cestou vyberie.. ci pojdu v stopach koscovej, alebo cmorika.. ten dalsi ani neviem kto bol.. takze dufam ze tu cestu si nevyberu..
ale pre mňa je Bendig!!
kto je tu jasnovidec, nech sa prihlási
Aj tak s ymslím že v českých emdiách spustia bulvárne časopisy "kampan" proti šmajdovy ...