vviac sa teším keď bude tak 30 stupňov a budem ležať dakde v piči odjebaný od civilizácie s pár litrami vína, nejakými ľuďmi a niečím čo prehráva hudbu
neviem, ja to tiez nechapem, tazko je mi to vysvetlit, proste som taky bez toho, aby som sa o to snazil - ozaj si viem vychutnat kazde pocasie. neznamena to vsak, ze nikdy ma ziadne pocasie nesere. sere, ale momentalne som uplne spoko a hoci sa fest tesim na jar a na leto, ani keby to bolo v mojej moci, nesposobil by som, aby to prislo uz teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
STRASNE
nech uz vypadnu vsetky tie choroby (ach)
neviem, ja to tiez nechapem, tazko je mi to vysvetlit, proste som taky bez toho, aby som sa o to snazil - ozaj si viem vychutnat kazde pocasie. neznamena to vsak, ze nikdy ma ziadne pocasie nesere. sere, ale momentalne som uplne spoko a hoci sa fest tesim na jar a na leto, ani keby to bolo v mojej moci, nesposobil by som, aby to prislo uz teraz
...vsetko pekne postupne
ja chcem maximálne 15-18 stupňov a pod mrakom
a v lete by mi vyhovovalo Britské počasie. kedže mne slnko v kombinácii s +30 nejak nevyhovuje.
lebo tu dole , je taka zima ze je zima , a sneh nikde