ahojte..dúfam že sa tu niekto rozumie do pc, bo by som potrebovala poradiť.Vytvorila som si užívateľské konto kde mám všetko uložené tisíce fotiek a neviem čo všetko a teras sa tam nemôžem dostať lebo tam nejde prepnúť klávesnica z aj na sj a ja som z pc
ja som ta ale vobec nepochopil. klavesnicu prepnes z aj na sj tym ze stlacis shift a alt ... a co s tym kontom? zapnes PC a tuknes do konta a nedje prihlasit? ci ako?
a neviete ete keď ste z tohto taký múdry z toho že jak sa to dá natstaviť, aby to bolo také pekné že ked si zapneš pc aby si to mal iba také dve ikonky (tých užívateľov) a ty si môžeš vybrať..lebo ja to mám také sprosté..
co chces prestne spravit? ja stal neviem. ked zapnes PC tak tam chces mat dva konta? alebo rovno ked zapnes PC tak aby ti to zaplo a nepytalo si kod a tak dalej? ... s teba by boli jelen aj keby si volala na zakaznicku lunku windowzu
tak sa do toho odfot co cches ano? odfot to cize prins Scren SysRq stlacis a potom skicar vlozit a ulozit, podtom uprav obrazok na mensia ukza to ako to chces spravit ... lebo ja som fakt hotovy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hej mne to ide prepnúť len keď už som prihlásená keď som normálne už na ploche a inak to nejde
pretože ja mám také heslo že ja píšem dĺžne a tak a na to treba zmeniť klávesnicu na sj
ty si teda..že by zo mňa boli jeleň
prins Scren SysRq to je zase čoo
a ked to sltacis tak ti odfoti plochu. takze to co ches tak to si tym odfotis a potom nam mozes ukazat co cches spravit ...