Zo vsetkych menovanych hercov uz nikdo z nich neni taky akymi boli vo svojej ere. Dokonca niektori ludia ani len nevideli co by len jeden film od tychto hercov, videli ich maximalne tak na obrazkoch a poculi o nich ale nie kazdy videl napriklad Krvavy sport, Police story,...
Lone Wolf McQuade (tak ten film bol otrasny a newem preco ale v tedy na tom ludia frcali, ale v dnesnej dobe parodovania Norrisa... neda sa na to pozerat), Navrat Draka... a co ja wem ake filmy... v 70 frcali taketo kopackove filmy, v 80 to boli scifi a horror, v 90 dobrodruzne filmy, 20 vsetko co malo spomalovanie casu a poriadne effekty, ale niedeky v polke 2004 sa zacala era Emocionalnych filmov... autobiografii a hlavne remakeov.
Nebyt Expandables tak by na tych hercov padal prach minimalne na vecnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Lone Wolf McQuade (tak ten film bol otrasny a newem preco ale v tedy na tom ludia frcali, ale v dnesnej dobe parodovania Norrisa... neda sa na to pozerat), Navrat Draka... a co ja wem ake filmy... v 70 frcali taketo kopackove filmy, v 80 to boli scifi a horror, v 90 dobrodruzne filmy, 20 vsetko co malo spomalovanie casu a poriadne effekty, ale niedeky v polke 2004 sa zacala era Emocionalnych filmov... autobiografii a hlavne remakeov.
Nebyt Expandables tak by na tych hercov padal prach minimalne na vecnost.
Mám 14 a neviem aké bojové umenie si vybrat.Poradte my prosím na mojom emaili Michal373@azet.sk