ak som hľadala v slovenčine, tak prvý bol nejaký farár, čo pomáhal partizánom a dostal vyznamenanie za záchranu 65 občanov pred smrťou, ak v angličtine, tak nejaký rakúsky filmový režisér, cool.
Michel Arnaud (17 November 1915 – 1 August 1990) was a French Army general that distinguished himself in World War II, and for this was decorated with the Ordre de la Libération and made Grand Officier de la Légion d'honneur.
"Larry Davies (1944 - 30 June 1997) was a professional wrestler best known as Larry O'Dea. He was one half of the tag team known as "The Australians"."
Joe DeRita (July 12, 1909 – July 3, 1993), born Joseph Wardell, was an American comedian who is best known as Curly Joe DeRita, the "sixth" member of The Three Stooges, and the "second" Curly.
Helmut Kohl (born 8 February 1943 died 26 September 1991) was a football referee from Austria. He is known for officiating three matches in the 1990 FIFA World Cup in Italy and also the 1990 European Cup Final. He died little over a year later at the age of 48.
Lenže to je riadna volovina!!! Keď ty si bol,bola ešte medzi vajičkami
kde žaby krkali môže ti byť ukradnuté kto vtedy skapal !!! Len si nenabulíkaj takých sprostostí že to bol tvoj minulý život!!! Aj v hypnotickom spánku a hlavne v treťom stupni kde hypnotizer môže
poslať tvojho ducha z tela preč,čo je aj veľmi nebezpečné hypnotizovaný napreberá kadejaké fantazmagórie do svojho vedomia
a "o tom to je !" Prečítaj si Českého autora Kafku!"
neviem kto som bol, ale niekedy poznám nejaké pocity... napriklad minule som si myslel aké to je, skočit do davu ľudí (a prisahal by som že som to už zažil) alebo tandemový zoskok, prosto ako keby som mal útržky.
Toto je uz druha tema od @hawaitypek (prva: zadajte svoje meno v japonicne), pri ktorej prve slovo, co ma napadlo je sociotechnika. Zoberte nejaky svoj osobny udaj (meno, datum narodenia), spravte s nim nejaku hovadsku srandu a napiste sem vysledok. Z vysledku sa pritom da jednoducho ziskat povodny udaj. Ale to uz nikoho ani nenapadne, ze prave dobrovolne odovzdal nejaku osobnu informaciu (ahoj @leilla ) Uz len zacat od ludi mamit nejake zaujimavejsie udaje. A nakazat im kodovat ich tak, aby sa dali desifrovat len so sukromnym klucom
@hawaitypek aha, ono sa to zda, ze trapne udaje si ziskal, ale prva vec: myslim, ze vacsinu ludi naozaj nenapadna, ze odovzdava nieco osobne, a jednoducho ako myslienka je to genialne, inspiroval si ma, hned som zacal rozmyslat, ako vytlct z ludi nieco zaujimavejsie. Po druhe, ludia su sprosti, aspon pred nejakymi 6-7 rokmi este boli... vtedy som zobral icq, dal som vyhladat zeny s menom napriklad ivana, a natahal som par hesiel typu ivanka, ivanka123, ivanuska atd do zoznamu a dal ich skusat na vsetky ucty, na kazde bezne zenske meno som sa dostal na par uctov... Ale tak snad sa gramotnost trocha zvysila za posledne roky.
@leilla zistil som z predoslej nevinnej informacie tvoju identitu? Zistil Inak mi je to vsetko suvix, ale dam uvahu: pisat nieco na internet, rovno mozes uvazovat ze to davas svojmu najhorsiemu nepriatelovi do ruk. kedze to davas kazdemu. tak si predstav, ci je vonku clovek, co ti chce zle, nejaky trulo sa urcite najde, a presne tomuto dorucujes vsetky svoje netove veci na podnose spolu s vonavym kolacikom a salkou caju aby laskavo zvazil, co s nimi urobi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Armin Lembke - nacista, no super....dobre že som skapal
nejaky cirkevnik
Ale ináč nejaká nemecká heavy metalová kapela nazvala album dátumom môjho narodenia. Čo sa človek nedozvie.
haha som boss
(doteraz som si myslela, že tu mám unkátny dátum narodenia
Ja si to stale myslim !
Kto si bola ty ?
(a prečo práve Nový čas? Aj Záhradkár by pôsobil menej urážlivo)
a inak buď nejaký žilinský profesor alebo amícky baseballista alebo nejaký fínsky kôň alebo egyptský spisovateľ
(výsledky zo slovenčiny, angličtiny, fínčiny a nemčiny
najbližšie k tomu má
"Larry Davies (1944 - 30 June 1997) was a professional wrestler best known as Larry O'Dea. He was one half of the tag team known as "The Australians"."
ah.
Dezső Keresztury, poet a politk
@frenkie477 ...sakra a jak še dozvieme, kto bol ktorý?
Joe DeRita (July 12, 1909 – July 3, 1993), born Joseph Wardell, was an American comedian who is best known as Curly Joe DeRita, the "sixth" member of The Three Stooges, and the "second" Curly.
Hazen R. Argue - a Canadian politician
kde žaby krkali môže ti byť ukradnuté kto vtedy skapal !!! Len si nenabulíkaj takých sprostostí že to bol tvoj minulý život!!! Aj v hypnotickom spánku a hlavne v treťom stupni kde hypnotizer môže
poslať tvojho ducha z tela preč,čo je aj veľmi nebezpečné hypnotizovaný napreberá kadejaké fantazmagórie do svojho vedomia
a "o tom to je !" Prečítaj si Českého autora Kafku!"
a zaujímavé, že v deň keď zomrel, ja som sa narodil
Toto je uz druha tema od @hawaitypek (prva: zadajte svoje meno v japonicne), pri ktorej prve slovo, co ma napadlo je sociotechnika. Zoberte nejaky svoj osobny udaj (meno, datum narodenia), spravte s nim nejaku hovadsku srandu a napiste sem vysledok. Z vysledku sa pritom da jednoducho ziskat povodny udaj. Ale to uz nikoho ani nenapadne, ze prave dobrovolne odovzdal nejaku osobnu informaciu (ahoj @leilla ) Uz len zacat od ludi mamit nejake zaujimavejsie udaje. A nakazat im kodovat ich tak, aby sa dali desifrovat len so sukromnym klucom
odhalil si ma, po večeroch vypisujem žiadosti na pôžičky na vaše mená
nič moc teda
was an American actress. She is best known for playing Helen Crump on The Andy Griffith Show (1960 – 1968).
Corsaut and Steve McQueen both made their film debuts in the independent cult horror film, The Blob (1958).
trošku paranoja, šak veľa ľudí má dátum narodenia aj v profile
Geoffrey Edge Anglický hráč kriketu
Irónia je ,že neznášam šport
jj ty si pátrač ale tak je to pravda, čo raz zavesíš na net... proti tebe niekto raz použije. stalo sa mi už... a to som "nikto".
ale zas na druhej strane, ja som doteraz tiež vždy vypátrala, čo som potrebovala... keby oni vedeli...
tak to je OSUD
Ya'akov Shimshon Shapira - izraelský právnik a politik
Robert Carlisle Black - americký dirigent,klavirista a skladateľ
...tak asi radšej to druhé
- Edward Albert radiče, ekonóm,
- Peter Fowler, fyzik,