Ahojte!! Chcela by som sa od Vás dozvedieť,či som jediná ktorá nenávidí Šeherezádu.A ešte k tomu teraz má začínať tá láska v Istanbule,takže to bude dalšia sprostosť.Kto so mnou súhlasí?Nechcem nikoho uraziť,ok??
nikto ti nekáže to pozerať, markíza to dáva, lebo to má veľkú sledovanosť (aj keď ešte nikto mi nepovedal, že to pozerá) a nezruší seriál s veľkom sledovanosťou len kvôli x negatívnym ohlasom... ja radšej ani telku nepozerám
Choďte už do piče so šeherezadou.Keď ti to tak vadi tak sa na to nekukaj do piče.Nikoho to nezaujima,teda aspoň mňa vonkoncom nie! Čau a nedavaj tu takeho jeble fora.
Vieš čo moja zlatá, vypni telku a zober si knihu a nesťažuj sa. Núti ta to niekto sledovať? Nie. Do riti, však v telke aj tak nikdy nič nebýva dobré, tak si najeb do compu nejaký film, alebo si požičaj DVD-čko. Omg.
Ja to nepozerám a nepáči sa mi to, ale tak som rada, že niektorý ľudia z toho majú radosť a páči sa im to, preboha, tak im to doprajem, nie? A pozerá to veľa ľudí, zrejme sa to páči väčšine, takže celé toto tvoje fórum nemá vôbec zmysel a je nanajvýš tak smiešne.
Ani ja to nemám rada teda ani som to nevidela,nechcem súdiť...ale ja vlastne nemám rada nič také, čo je práve mánia. Chápeš? Napr. Superstar, Talentmánia, Wipeout, a také že každý len o tom kecá. Zo zvyku nesledujem
@stenatko nesuhlas, nepozerat len slovenske televizie ....na discovery, animal planet, spectre, CT2, Viasat History, History channel...tam sa vzdy da nieco najst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
viac k tomu nemám čo povedať...
ale inak je
Nie nezačalo ale začína ten nový seriál.Ako keby nemohli dávať nič inšie!!
No jasné.Nikdo ti nekáže to pozerať.
Ja vôbec neni som nervavá.A to nedávaju na jojke ale šak nevadí
Ja to nepozerám a nepáči sa mi to, ale tak som rada, že niektorý ľudia z toho majú radosť a páči sa im to, preboha, tak im to doprajem, nie? A pozerá to veľa ľudí, zrejme sa to páči väčšine, takže celé toto tvoje fórum nemá vôbec zmysel a je nanajvýš tak smiešne.
Vidno že je cool podobať sa na Európanov. No mňa neoklamú svine jedny
radšej si stiahnem normálny film a pozriem na notebooku
ale ja hovorím že Šeherezádu nedávaju na jojke!!!!
A pokial ste sem išli nadávat tak vypadnite!!!!!