Videl som dokument z BBC „Svadeni je veda“ a tam robili na jednej americkej univerzite zaujimavy prieskum. Vybrali dvoch dobrovolnikov, chalana a babu a mali sa opacneho pohlavia pytat tri otazky, zacali vzdy prestavenim a vetou ako stretavam ta v skole a pripadas mi velmi atraktivny/a, nesla/nesiel by si s mnou na rande ? Pri tejto otazke povedal ano kazdy druhy. Ale cim bola otazka odvaznejsia tym viac bab hovorili nie a chlanov ano. Pri otazke, nesiel/a by si s mnou na izbu, povedalo ano 60 % muzov, ale len 3 % zien. A pri otazke vyspal/a by si sa mnou nepovedala ano ani jedna, ale az 70 % muzov a par sa ich spytalo, ci treba cakat az do vecera Cim to asi bude, myslim ze chalani su asi vacsi uchylaci, keby za nimi prisla baba a zacala ich balit a hovorit im nieco v zmysle, chcem ist s tebou do postele, vacsina by urcite sla ale chalan by od baby asi najskor dostal facku. Co si myslite vy, mame to mi chalani tazsie a teraz nemyslim prave sex, ale tak vseobecne
Pamatam sa, ze sme to riesili asi preddvoma rokmi na praxi a s chalanmi sme sa zhodli, ze to mame urcite tazsie, dnes som si to specialne pozrel len kvoli vam, aby som si nevymyslal . Ale s odstupom casu, neviem asi je to skor o tom ako dokazes na druheho zaposobit a vypucut ho, no pokial nestojis prave na Kriznej alebo Slovnaftskej v BA Neviem, dufam ze rozprudim tuto diskusiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
zalezi to od vela inych veci ci ti baba povie ano.
a k teme... neda sa to porovnat.
ked je baba pekna tak si len vybera.
ked nevyzera tak dobre tak sa musi co najviac vyfintit,sporotvat a podobne veci.
a ked chalan nevie prirodzene balit baby tak sa to musi naucit.
tomu co to ide prirodzene zbali prakticky kazdu. popripade sa vtom moze zlepsit.
V hladani lasky - chalani
Tolko k tomu.