mno ja s kamosmi 3oma ideme 12hodin nonstop pocuvat nyan cat, look at my horse som bezne na intraku pocuval 7hodin popri programovani, takze nie je to take strasne..
@mia246 to poznam najprv pride dehidratacia potom stratis zmysel pre priestor nakonci odpadnes a uvidis biele svetlo na konci tunela tam prides tam je metrix a ponuknu ti cervenu alebo modru tabletku tak zober si modru az zoberes cervenu tak tam ostanes tak to prebehlo u mna po tom videu
tak takto by som to urcite nepozeral 10 hodin ale naa tej stranke kde to je som to pozeral asi 10 minut lebo to je take ze ani nevies kedy saa to zacne opakovat a stale ma to bavy
@agresivnaveverickaxd vyhovorky vevericka ja chcem skutky dame sutaz kto to dlhsie vydrzi zajtra o polnoci start ja koncim tak 00:05 potom pena z papule a end
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
toto je podľa mňa väčšie psycho
@mardzerin tak sa pusti do toho
@amikadze chces ju ?
..kvak..
2. podprdu si nehaj , daj do obehu cecky
@cjubou brrrrrrr
toto je skill
..kvak..
suprové to by som zvláýdla počúvať celý deň keby so msa nudila
@mia246 to poznam najprv pride dehidratacia potom stratis zmysel pre priestor nakonci odpadnes a uvidis biele svetlo na konci tunela tam prides tam je metrix a ponuknu ti cervenu alebo modru tabletku tak zober si modru az zoberes cervenu tak tam ostanes tak to prebehlo u mna po tom videu
..kvak..
Yeáá sweet lemonade xD
..kvak..
@sentaro ja si to musim pustit ta melodia ...
..kvak..
minule mama že už vypni počítač a ja že po tejto pesničke ale to som odkukal taký príspevok na YT možno je aj pri tomto videu
@normalkomar a pocuval si ju dalsich 9odin a 45 minut no nikto to nepozrel do konca nic nebude .. mozno nabuduce
@harula amazing horse
@mardzerin to je asi rekord
..kvak..
..kvak..
@cicinqa chytlava melodia je lepsia
..kvak..
@agresivnaveverickaxd tak cas bude na chybe uz si mohla mat od rana pozretych 8 hodin
..kvak..
Akú nosíš veľkosť?
@narazuvzdornaa 2 staci ?
..kvak..