dneska hrali na radiu sweat childe o mine, jak ju prespievala nejaka baba, nevie niekto jak sa ta krava ktorej sa to podarilo tak zhovadit volala??? strasne by ma to zaujimalo
@6 hmm radšej porozmýšľaj nad tým, čo hovoríš a neodsudzuj len za to, že niekto je podľa teba popová star... za to, že niekto spieva pop a prerobí to do toho svojho štýlu a ešte k tomu naozaj geniálne tak teraz musia byť odsúdení???
5...ja viem velmi dobre o com hovorim. "spevacka" sa snazila ziskat si nove publikum a nic viac...skladbu uplne zhovadila a nikto na nepresvedci o opaku !!! nechapem naco sa do toho serie
to akoze fakt niekto prespievaaaal? Gun s roses? sweet child of mine?????
no omg chcela by som to pocut....alebo radsej ani nechcela
btw, nothing else matter,od teej... neviem jak sa vola...neni az taka spatna,ako tu vsetci pisete...ale Metallica je Metallica... zviditelnovat sa len kvoli tomu, ze prespieva znamu pesnicku...no to fakt mozem aj ja
@8fergie to nebola, v tej pesnicke totizto boli s casti nahradene aj slashove sola. temer som to ani nespoznala len najprv som zachytila slova, a potom aj naznak znamej melodie,skoro ma porazilo, ale kedze o tom nikto nic nevie snad som to pocula prvy a posledny krat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no omg chcela by som to pocut....alebo radsej ani nechcela
btw, nothing else matter,od teej... neviem jak sa vola...neni az taka spatna,ako tu vsetci pisete...ale Metallica je Metallica... zviditelnovat sa len kvoli tomu, ze prespieva znamu pesnicku...no to fakt mozem aj ja