Ahojte, chcela by som sa vas spytat, ze ci tu niekto aktivne lyzuje, myslim, ze ci chodite na preteky a tak. Ako dlho lyzujete a co vas na tom najviac bavi? Myslite si, ze lepsie su lyze alebo board? Cakam na vase nazory. Diki
ahoj no vedu jednoznacne lyze, aj ked pekni snoubordisti su tiez neni zli no a sutaze,ocino bol lyziarsky instruktor takze som zacal skor lyzovat jak chodit pomaly a dvakrat som vyhrala rocnikove preteky prve miesto rata sa?
mno lyzovat som sa naucil nieekdy pred dvomi rokmi, ale tak zeby som bol nejaky extra super lyziar, to sa neda povedat, len tak sviatocne ale bavi ma to, a board je podla mna jednoznacne lepsi, na tom som sa naucil este skor a velmi sa mi to paci, heh, len je to asi nebezpecnejsie
No k tomu ze co je lepsie..ja osobne si myslim ze na snowboarde sa uci lahsie..aspon pre mna ked porovnam zaciatky na lyziach a snowboarde tak na snowboarde som sa naucila rychlejsie..
momentalne viac boardujem ale este neviem skakat a na lyziach mam vacsiu istotu kedze lyzujem asi od 3 rokov. Na pretekoch som bola na lyziarskych ale ziadne oficialne
milujem lyžovanieeee...je to úplne dokonalý šport, proste všetko, aj ked niečo nevýde, aj tie pády....to sa nedá opísať proste a akákolvek ,,forma'' lyžovania je super, skúšam všetko
ja uplne najviac milujem lyzovanie, je to uuuzasne, zimu by som si voooobec bez toho nevedela predstavit...uzasny pocit...board som skusala tiez je to super, tuto zimu sa pokusim tomu viac povenovat...
Ahoj...ja lyzujem uz od 5 rokov teda ak dobre pocitam tak uz pomaly 12 rokov to taham hoci som zo sturova a tu na blizku nie je ziadny kopec tak rocne sa dostanem aspon 5x krat niekde na svah zvacsa do rakuska...tam je to trochu o inom nez tu... aa zacinam sa uz ucit aj na snb...a oba sporty su podla mojho skromneho nazoru uzasne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale board to je takéé že waaaaaa
ale na preteky nemám
a k tomu ci board alebo lyze? obe