a ked pada hviezda tak sa mi splni prianie.. az na to ze hviezdy nepadaju.. a ked neviem co tak neviem co.
pravda je taka ze na povery neverim.. casto sa mi stava, ze sa pozriem an hodiny a ten cas co tam je ma zaujme, lebo je niecim specificky pre mna.. nemusi byt vsak rovnaky...
ale neriesim to.. nie je to ako povera len taky pocit..
a aby som vedel ze ma niekto miluje, staci ak od toho cloveka citam.. lubim ta.. nepotrebujem na to povery a casovu zhodu ..
tak toto je podla mna blbost.....podla hodin vies ze ta niekto lubi........ked tomuto veris tak mas dobru fantaziu a snivaj dalej........ja nepotrebujem hodiny na to aby som vedela ze ma moj priatel miluje........
jasne ze tomu neverim, sak take nieco sa moze stat aj nejakemu 5 rocnemu dietatu ze sa prave vtedy pozrie an hodinky a jeho kto lubi? jedine tak rodina o laske ako takej medzi muzom a zenou nemoze byt rec.cize to su take tie blbosti ktorym veria zufale (vacsinou) baby a si nahovaraju ze aj ked prave nikoho nemaju ze ich niekto lubi a tak.
Ja som mal take obdobie ze som sa kazdy den pozrel na cas o 21:21, teraz sa mi to stava uz menej ale kazdy den aspon raz Asi by som mal menej sledovat hodiny.
Inac ja som zas pocul ze ked su minuty rovnake ako hodiny tak niekto na mna mysli, nie ze ma lubi
je to zaujimavy cas pekne sa na to pozera ale verit tomu?? to je trosku na hlavu , nemyslite? ako vam moze cas povedat ci vas niekto lubi alebo nie ?
a vobec vsetky take uzasne veci ako stupis na kruh - ten ony co je nad kanalom - a prinesise ti to stastie a proste tie maily napriklad ze ked to posles tomu a tomu tak sa ti splni co len chces.. hluposti...
nepotrebujem hlúpe povery,nepotrebujem vediet či sa ku mne hodí...mne stačí to čo cítim v mojom srdci a pocit že moje city sú mi opatované na ničom inom nezáleží
J,v poslednom case dost casto NECHAPACKA!! ale neverim,ze vtedy prave by mal na mna niekto mysliet a milovat ma.. ale je sranda,ked zacnem rozmyslat,kto to asi moze byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
alebo take ze celodenna stikavka,padá raminko a tak
ale je to len blbost nikto nemusi na mna myslet neverim ..
pravda je taka ze na povery neverim.. casto sa mi stava, ze sa pozriem an hodiny a ten cas co tam je ma zaujme, lebo je niecim specificky pre mna.. nemusi byt vsak rovnaky...
ale neriesim to.. nie je to ako povera len taky pocit..
a aby som vedel ze ma niekto miluje, staci ak od toho cloveka citam.. lubim ta.. nepotrebujem na to povery a casovu zhodu ..
Inac ja som zas pocul ze ked su minuty rovnake ako hodiny tak niekto na mna mysli, nie ze ma lubi
ale mne staci aj to, ze ma kamarati lubia
inak teraz je 14.14 vsimate?
a vobec vsetky take uzasne veci ako stupis na kruh - ten ony co je nad kanalom - a prinesise ti to stastie a proste tie maily napriklad ze ked to posles tomu a tomu tak sa ti splni co len chces.. hluposti...
teda ne ten velky,ten maly je zevraj stastie...
a vzdy ta niekto lubi,nemusi to byt predsa len chalan,ci dievca...rodicia,kamosi,surodenci...
a ten niekto by mal byt ako kto???