Pud sebazáchovy, ktorého sa neviem zbaviť... vždy ma núti napchať si žrádlo do gágora a zapiť to nejakými splaškami... Ale ja ho raz porazím, bastarda!!!
Nikto, motivácia je to prečo chcem niečo dosiahnuť, ďalej už len treba disciplínu a proste robiť to čo treba, aby som to dosiahol.
Slovo motivácia sa ľahšie predáva ako disciplína, z toho skôr každému napadne armáda. Čo mi napríklad z motivačného videa, kde mi chlap vrieska o tom, ako on vstáva o 4ej ráno, ako mu je u riti čo si druhí myslia, robí to čo on chce a podobné dristy. Nemáš disciplínu, tak ti môže vrieskať aj od rána do večera a aj tak si nesadneš učiť sa (napríklad) každý deň na niekoľko hodín dajme tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
iNSPIRACIU HLADAM VO SVOJEJ BOLESTI A V BOLESTI OSTATNYCH LUDI.
Slovo motivácia sa ľahšie predáva ako disciplína, z toho skôr každému napadne armáda. Čo mi napríklad z motivačného videa, kde mi chlap vrieska o tom, ako on vstáva o 4ej ráno, ako mu je u riti čo si druhí myslia, robí to čo on chce a podobné dristy. Nemáš disciplínu, tak ti môže vrieskať aj od rána do večera a aj tak si nesadneš učiť sa (napríklad) každý deň na niekoľko hodín dajme tomu.