Často, keď počúvam názory ľudí tak si myslia, že vo vzťahu jeden miluje viac ako ten druhý.Myslíte že je to pravda?A možno dovtedy to nieje pravá lásky, kým sa nenájdu dvaja aspoň približne rovnako milujúci?Čo vy na to?
Bohuzial je to tak. Nikdy nemilijes rovnako dvoch rozdielnych ludi. Ak si dokazes dobre vsimat a pozorovat ci analyzovat (svoje predosle a sucasne vztahy), zistis:
1) Kazdeho si mala rada inak
2) Kazdeho si mala rada pre nieco ine
3) Ku kazdemu si sa inak spravala a ine si dokazala spravit/obetovat
4) Na kazdom si bola inak namotana
Toto cele by sa teoreticky dalo nejak vyjadrit. Trebarz cislom. TEORETICKY (toto pochopia len ludia s vysokou davkou abstrakcie). Teda sa moze stat ze sa stretnu dvaja ludia ktori sa maju ciselne INAK RADI (rozumej prejavy vsedneho dna, malickosti, nie vztah brany celkovo, lebo je jasne ze sa lubia obaja)
Podla mna vo vztahoch funguje mimo ineho aj prisna "trhova ekonomika" Cize nejake nezrovnalosti sa daju predpokladat vzdy - ale hlavne je to premenlive, nikto neostava stale rovnaky
@thrwtchr ja som to myslela tak ze je stastie ked sa ti dvaja stretnu a citia lasku. ja viem ze to je individualne a suhlasim s tebou. ale ja som myslela ze to stastie ze sa taki dvaja stretnu kedze je nas tu 7 miliard.
Aj keď vyberáš náhodne nejaké číslo z povedzme 10^1000, tak pravdepodobnosť, že nejaké konkrétne vyberieš je blízka nule a pritom to, že nejaké vyberieš, nie je vôbec zarážajúce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» diva.aktuality.sk/forum/vztahy/49...
» www.birdz.sk/webka/teriq/blo...
» www.expres.sk/clanok/905/prec...
1) Kazdeho si mala rada inak
2) Kazdeho si mala rada pre nieco ine
3) Ku kazdemu si sa inak spravala a ine si dokazala spravit/obetovat
4) Na kazdom si bola inak namotana
Toto cele by sa teoreticky dalo nejak vyjadrit. Trebarz cislom. TEORETICKY (toto pochopia len ludia s vysokou davkou abstrakcie). Teda sa moze stat ze sa stretnu dvaja ludia ktori sa maju ciselne INAK RADI (rozumej prejavy vsedneho dna, malickosti, nie vztah brany celkovo, lebo je jasne ze sa lubia obaja)
práve pri početnosti populácie
úplne bežné a normálne
čo je však viac zarážajúce - naša existencia;
pravdepodobnosť života každého jedného z nás je blízko absolútnej nuly
ale zle som sa vyjadril. to, že by boli cítili dvaja ľudia to isté, nie je možné. každý je totiž originálnym výtlačkom.
pri bežnosti a normálnosti som mal na mysli také tie "osudové stretnutia", spoločné kráčanie životom
pravdepodobnosť života každého jedného z nás je blízko absolútnej nuly
toto ma velku hlbku.. len si zabudol nejake slovicko doplnit za slovo pravdepodobnost, lebo inak by to bolo 100% O_o
LUBIM JU VIAC AKO ON/ONA MNA?
Kazdy jeden z nas pozna na toto odpoved.
mám za sebou noc toho charakteru, že som rád, že vôbec píšem.
Mne osobne to nepríde nijak zarážajúce.
Aj keď vyberáš náhodne nejaké číslo z povedzme 10^1000, tak pravdepodobnosť, že nejaké konkrétne vyberieš je blízka nule a pritom to, že nejaké vyberieš, nie je vôbec zarážajúce.
zabednenci tu pchajú matematiku (čiže jazyk) do žitia, do vzťahov. a ja o tom píšem.
čím neguješ vlastné tvrdenie.
ale to je v poriadku - ja na tom staviam celý svoj prejav