Na vacsine stranok sa pise, ze muzi podvadzaju viac ako zeny. Ale z logickeho hladiska to nemoze byt pravda. Lebo ak muz podvadza, tak podvadza zo zenou, cize podvadza aj zena. Ale v pripade, ze zena je slobodna, tak ona nepodvadza, a to znamena ze slobod
Je jedno kto koho podvádza, pretože v každom prípade je to hnusné a falošné... Pokiaľ ľudia majú medzi sebou taký vzťah, že by medzi nimi mohla vzniknúť nevera, tak nech sa radšej rozídu...
@eukaryota čo ti k tomu poviem ...ženy su kurvy , a navyše podľa všetkého su aj nesvojprávne a svoje zmyšľanie aj telo nemajú vo svojich rukách ....za všetko môžeme my ...lebo my im nasľubujeme ružové záhrady a ony chúďatka proste nemôžu odolať
@eukaryota ,,Lebo ak muz podvadza, tak podvadza zo zenou, cize podvadza aj zena. Ale v pripade, ze zena je slobodna, tak ona nepodvadza, a to znamena ze slobodne zeny sexuju viac ako muzi.,,
: vôbec to neznamená, že slobodné ženy sexujú viac ako muži, pretože tak isto keď podvádza žena, tak podvádza s mužom. Ale v prípade, že muž je slobodný by to potom znamenalo, že slobodní muži sexujú viac ako ženy.
Nepolemizuj nad debilinami, ak ťa frajer podviedol, asi na to mal dôvod a ak si frajera podviedla ty, tak to teraz už neľutuj, urobila si, čo si v danom momente chcela.
@delegatka si teraz riadnu drisla hocico si zapnes cez damsky magazin a neviem co, vsade sa hovori o nevere, najme o tom ze muzi podvadzaju zeny, a na tomto sa zaklada aj moja logicka uvaha, tak nemen podstatu
@tunidlo ak ta tak velmi obtazujem svojimi prispevkami , tak si ich proste nevsimaj , nereaguj na mna a mas pokoj ....dakedy mam pocit ze proste na vsetko co napisem musis zareagovat lebo by si neprezil ......nevsimaj si ma proste ...dikes
@tunidlo zdravy nazor je vec velmi subjektivna --- co moze byt zdrave pre jedneho , nemusi byt pre ineho ....čo sa týka tých spolužiakov .... nie ja sa spravam jak kkt ale oni svojim povyšeneckým spravaním ....ja som v zásade nekonfliktný typ človeka ... pokiaľ sa do mna neubuva niekto iný .... a proste jeb na to .... ty mas svoju pravdu ja mam svoju
Relativizáciu skúša veľa ľudí, ktorí napísali nejakú volovinu a neradi si to priznávajú ... Že by si na tom bol tak zle, aby si mi nahovoril, že tvoja pravda je, že ženy sú nesvojprávne kurvy, mi nenahovoríš ...
Nie, jednoducho ide o zaťaté frflanie ...
To s tvojimi spolužiakmi samozrejme nepopieram ... Len poukazujem na to, že to vedie k nejakým tvojim názorom, ktoré nie sú zrovna košer ...
A keď si nekonfliktný typ človeka, prečo sa takto prezentuješ? Prečo urážaš všetky ženy, ktoré si nič neurobili?
@tunidlo ale keby tí moji spoluziaci boli normalní ...nemal by som dovod reagovat tak ako reagujem ....nejedna sa len o mojich spoluziakov .... jak aj minule sis is mohol vsimnut ...bola tu anketa : aku mate strednu ..alebo nieco v tom zmysle .... ozvalo sa tam jedno dievca asi nejako takto : obchodna , zakopte ma ........ lebo ma tiez podobne skusenosti z gymnazistami ako ja ....a kolko by bolo este takych ludi ....keby kazdy napisal na birdz co zazil ...........
... ok ok tak sorry ....zeny su nevinne stvorenia ..mali by sme sa im klanat , uctievat ich a nosit ich na rukach lebo si to zasluzia : - ) ...prajem ti aby ta nejaka obsrala , potom uvidime co budes na tuto temu hovorit ( tym nechcem povedat ze dajaka obsrala mna )
Naopak, robíš to isté, čo oni, neopodstatnene haníš ľudí len na základe toho, že navštevovali takú a takú školu, nie si v tomto naozaj o nič lepší
Jeden extrém je rovnaká hlúposť ako druhý ...
To, že mi ukážeš hlúposť opačne extrémneho tvrdenia o ženách nijakým spôsobom nemení povahu tvojho tvrdenia
A na to, čo ak by ma "nejaká obsrala" je veľmi jednoduchá odpoveď.
Bol by som na ňu naštvaný.
Na ňu, nie na ženy, nie na ľudí s rovnakou farbou vlasov ako ona, nie na ľudí s rovnakou školou ako ona ... Ak niekto spraví niečo zlé, je normálne, ak za to má zodpovedať on a nie ktokoľvek, kto s ním zdieľa nejaký spoločný znak
@tunidlo ok ok ..... poviem .....Anežka Novakova je kurva lebo to a to ...kazdy to bude mat u riti lebo ju nikto nepozna ...... poviem ze zeny su kurvy ... aspon sa tu rozprudi nejaka diskusia
@strommen2428@20 a to máš rád, keď sa chlapi robia, že za nič nemôžu keď podvedú?
@tunidlo ser na to, chápeš, keď ma taký názor na to, že ženy sú kurvy, tak nech ho má.
Iba debil niečo také vysloví. Tak isto aj keby to povedal niekto o mužoch. Je to na každom čo a ako urobí. Za to, že jeho možno nejaká žena podviedla a nevie nájsť v sebe tú chybu, lebo si možno myslí, že žiadnu chybu neurobil, má taký názor, že ženy sú kurvy.. A teda tým aj usudzujem, že asi nemá veľa priateľov, resp. priateliek, pretože potom by takú vetu nikdy nevyslovil
@strommen2428@25@posledn ý odsek : ja ti prajem, aby o Teba už žiadna žena po tom, čo si tu teraz dokázal, nezakopla
Vlastne by bola asi aj blbá, keby niečo také urobila. Prečo by mala nejaká kurva chodiť s niekým, ako si ty? (ach) škoda reči
@eukaryota@19 tak jasné, že keď si zapneš dámsky magazín, nebudú tam predsa písať, že podvádzajú hlavne ženy muž, ale že muži najmä podvádzajú. veď tým by si pohnevali všetky čitateľky/diváčky/poslucháčky.
a nemením podstatu, ale uznaj, že odhliadnuc od toho druhého odseku mám pravdu
Dakde som čítal, že ženy majú úúúúdajne neveru v génoch, a bolo to v serióznom časopise, takže to asi bude pravda. No ako to bolo správne povedané, ak podvádza, tak (väčšinou) s chlapom. Ale aj ja zo skúsenosti poznám iba jediného chalana, čo to robil (podvádzal), no slečien poznám P O K O K O T. S prepáčením za výraz. Isteže, neplatí, že čo žena, to kurva, ale myslím že jednoznačne ženy
@strommen2428@27 presvedčil si ma! ty si mimo!! .. zato, že jedna ťa obsrala, ale my ju určite nepoznáme (aj keď kto vie, človek tu natrafí na toľko známych ľudí, že by si sa čudoval), tak radšej to nazveš tak všeobecne, že všetky ženy sú kurvy, lebo si mal takúto skusenosť až hin JEDNU a ešte ti poviem, že sa tej dievčine vôbec nečudujem, asi sa spamätala včas
@delegatka uviedol som to meno ako priklad ...je to fiktivna osoba ...ale to by najprv tebe vysokoskolacke muselo dojst ze ? ..... ten nazor ktorý napisal @kosay .....fakticky povedal toto co ja ale trocha miernejsie ....pana na co sa tu ideme bavit ? ...na intelektualov ? ..... problem ludi je ten ze väčšina nedokaže veci pomenovať priamo , pravými menami ...... kosay pise ze v serioznom casopise cital ze zeny maju neveru v genoch ...potom pise ze povacsine pozna skor zeny ktore podvadzaju ako chlapov , ktori podvadzaju ...ja sa stototznujem s jeho nazorom ....... ta o com to vlastne diskutujeme ? ......
@strommen2428 to je fakt fiktívna osoba??? a ja som už chuderku Anežku Novákovú hľadala aj po sociálnej sieti a nič (ach)
nie, nie, nie, vôbec nemáš taký istý názor ako @kosay len sa to tak teraz snažíš uhrať. Jedna vec je povedať, že takých dievčat/žien/slečien pozná "PO KOKOT" a zároveň dodať, že nemá taký názor, že čo žena, to kurva a druhá vec je napísať ako ty, že "ŽENY SÚ KURVY" a potom to uhrať na to, že možno si mal na mysli iba jednu, no keby ju menuješ, tak by ju aj tak nikto nepoznal, tak si to radšej všetko zhrnul do jedného vreca a nazval si to takto.
btw. tomu neverím, resp. potom fakt NECHÁPEM tento tvoj postoj k ženám
@delegatka ok prepac ...aby som vyhovoval tvojim poziadavkam vyjadrovania ....nie vsetky zeny su kurvy ... pokokot zien su podla mna kurvy .....takych 8 z 10 zien su podla mna kurvy ...a nie nemyslel som len na jednu ...aj ja sa stretavam s tym ze skor dievca podvadza svojho frajera ako ked chlapec podvadza ....s takym dacim neviem ci som sa vobec stretol .....
@tunidlo to je taka vyhoda ze ja napisem : hovno a ty este aj na toto musis zareagovat ....sak rob uz daco ine ...nevsimaj si ma ? ...mas s tyn nejaky extra problem ma ignorovat ?
Ja dúfam, že ťa tá zanovitosť čoskoro prejde, lebo takéto veci človeku vedia dosť posrať život
Hovoria z teba samé predsudky a nechuť ... Aj keď svoje tvrdenie zľahčíš na nejakú náhodnú mieru typu, "96,7% žien sú kurvy" jediné, čo to povie je, že si na niečo naštvaný a musíš to riešiť vznecovaním ohňov po diskusiách.
@tunidlo radsej budem mat dosrany zivot bez priatelov ...jak zit v jednej velkej kurvairni kde sa vsetci tvaria sak co nic sa nedeje .... budem si stat radsej za svojim ako sa prisposobovat "zdravym" nazorom len aby som nevycnieval z radu ...dakujem .....
... Zbytočne to cynicky otáčaš, ja som hovoril o niečom úplne inom ...
Či človek, ktorý necíti žiadnu nenávisť k ženskému pohlaviu, aj keď existujú ženy, ktoré podvádzajú, k psom, aj keď niektoré hryzú a k televízorom, aj keď niektoré nefungujú je podľa teba žijúci mimo reality?
Niektorí ľudia žijú v oblakoch, niektorí v realite, niektorí v pekle, ktoré si sami vymysleli a nahovárajú si, že to je krutá realita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
podvádza ten kto chce...muži aj ženy rovnako...
Máš ty nejaký názor, ktorý nevychádza z nenávisti?
: vôbec to neznamená, že slobodné ženy sexujú viac ako muži, pretože tak isto keď podvádza žena, tak podvádza s mužom. Ale v prípade, že muž je slobodný by to potom znamenalo, že slobodní muži sexujú viac ako ženy.
Nepolemizuj nad debilinami, ak ťa frajer podviedol, asi na to mal dôvod a ak si frajera podviedla ty, tak to teraz už neľutuj, urobila si, čo si v danom momente chcela.
Ten koment bol každopádne úplný nonsens ...
A je evidentne veľmi blízky k iným tvojim názorom, ktoré pramenia z krivdy voči tebe ...
----nie len nemam rad ked sa zeny hraju ze nemozu za to ze podviedli ...ale ok ....nech sa kurví cely svet ..sak to je in ....
Ak nemáš rád, keď ženy robia to a to, je to niečo úplne iné ako povedať, že ženy sú nesvojprávne kurvy
A áno, krivdy, predsa sám si povedal, že tvoje názory na gymnazistov sú založené na tom, ako sa k tebe stavajú tvoji spolužiaci z výšky.
A presne takto nefungujem ...
Nemám nutkanie reagovať na všetko, čo napíšeš, no mám často nutkanie reagovať na rôzne neopodstatnené názory ...
Povedzme, že mám na ne averziu a bol by som radšej, keby sa naopak šírili zdravé názory
Relativizáciu skúša veľa ľudí, ktorí napísali nejakú volovinu a neradi si to priznávajú ... Že by si na tom bol tak zle, aby si mi nahovoril, že tvoja pravda je, že ženy sú nesvojprávne kurvy, mi nenahovoríš ...
Nie, jednoducho ide o zaťaté frflanie ...
To s tvojimi spolužiakmi samozrejme nepopieram ... Len poukazujem na to, že to vedie k nejakým tvojim názorom, ktoré nie sú zrovna košer ...
A keď si nekonfliktný typ človeka, prečo sa takto prezentuješ? Prečo urážaš všetky ženy, ktoré si nič neurobili?
... ok ok tak sorry ....zeny su nevinne stvorenia ..mali by sme sa im klanat , uctievat ich a nosit ich na rukach lebo si to zasluzia : - ) ...prajem ti aby ta nejaka obsrala , potom uvidime co budes na tuto temu hovorit ( tym nechcem povedat ze dajaka obsrala mna )
Ten dôvod stále nemáš ...
Naopak, robíš to isté, čo oni, neopodstatnene haníš ľudí len na základe toho, že navštevovali takú a takú školu, nie si v tomto naozaj o nič lepší
Jeden extrém je rovnaká hlúposť ako druhý ...
To, že mi ukážeš hlúposť opačne extrémneho tvrdenia o ženách nijakým spôsobom nemení povahu tvojho tvrdenia
A na to, čo ak by ma "nejaká obsrala" je veľmi jednoduchá odpoveď.
Bol by som na ňu naštvaný.
Na ňu, nie na ženy, nie na ľudí s rovnakou farbou vlasov ako ona, nie na ľudí s rovnakou školou ako ona ... Ak niekto spraví niečo zlé, je normálne, ak za to má zodpovedať on a nie ktokoľvek, kto s ním zdieľa nejaký spoločný znak
@tunidlo ser na to, chápeš, keď ma taký názor na to, že ženy sú kurvy, tak nech ho má.
Iba debil niečo také vysloví. Tak isto aj keby to povedal niekto o mužoch. Je to na každom čo a ako urobí. Za to, že jeho možno nejaká žena podviedla a nevie nájsť v sebe tú chybu, lebo si možno myslí, že žiadnu chybu neurobil, má taký názor, že ženy sú kurvy.. A teda tým aj usudzujem, že asi nemá veľa priateľov, resp. priateliek, pretože potom by takú vetu nikdy nevyslovil
@strommen2428 @25 @posledn ý odsek : ja ti prajem, aby o Teba už žiadna žena po tom, čo si tu teraz dokázal, nezakopla
Vlastne by bola asi aj blbá, keby niečo také urobila. Prečo by mala nejaká kurva chodiť s niekým, ako si ty? (ach) škoda reči
a nemením podstatu, ale uznaj, že odhliadnuc od toho druhého odseku mám pravdu
btw. mne sa už bude o strommenovi aj snivať
btw ...nepodviedla ma ziadna nemaj strach
nie, nie, nie, vôbec nemáš taký istý názor ako @kosay len sa to tak teraz snažíš uhrať. Jedna vec je povedať, že takých dievčat/žien/slečien pozná "PO KOKOT" a zároveň dodať, že nemá taký názor, že čo žena, to kurva a druhá vec je napísať ako ty, že "ŽENY SÚ KURVY" a potom to uhrať na to, že možno si mal na mysli iba jednu, no keby ju menuješ, tak by ju aj tak nikto nepoznal, tak si to radšej všetko zhrnul do jedného vreca a nazval si to takto.
btw. tomu neverím, resp. potom fakt NECHÁPEM tento tvoj postoj k ženám
Hej, rozprúdi, lebo si povedal blbosť ... To je nejaká extra výhoda?
No práve to "keď má taký názor, nech ho má" mi nie je až tak pochuti ...
Aj ja som mohol byť debil, ak by mi kde-tu niekto neukázal, ako ním nebyť ...
Ja dúfam, že ťa tá zanovitosť čoskoro prejde, lebo takéto veci človeku vedia dosť posrať život
Hovoria z teba samé predsudky a nechuť ... Aj keď svoje tvrdenie zľahčíš na nejakú náhodnú mieru typu, "96,7% žien sú kurvy" jediné, čo to povie je, že si na niečo naštvaný a musíš to riešiť vznecovaním ohňov po diskusiách.
A k @38 - mám problém ignorovať hlúpe súdy
... Zbytočne to cynicky otáčaš, ja som hovoril o niečom úplne inom ...
Či človek, ktorý necíti žiadnu nenávisť k ženskému pohlaviu, aj keď existujú ženy, ktoré podvádzajú, k psom, aj keď niektoré hryzú a k televízorom, aj keď niektoré nefungujú je podľa teba žijúci mimo reality?
Niektorí ľudia žijú v oblakoch, niektorí v realite, niektorí v pekle, ktoré si sami vymysleli a nahovárajú si, že to je krutá realita
niekomu tu uniká pointa