Pretože v priebehu rokov sa pre ženu stalo varenie povinnosťou...pre muža to je potešenie. nemusí to robiť ale robí to lebo je to jeho koníček. je to aj môj prípad hoc moje dievča tiež varí skvele.
nemyslim si ze zeny ci muzi varia lepsie, ale mozno ked varia muzi, tak su viac kreativni a odvaznejsi v kombinaciach...ono, muzi, ktori nevedia varit nevaria, preto ked nejaky muz vari, tak to uz zvycajne ma nejaku tu uroven
a to ze pre zeny je uz varenie povinnost ci co to je kravina...ja varit nemusim, ani mama varit nemusi, nikto ju nenuti, ale ona nam rada navari a ja ked varim tak tiez len ked mam an to chut a chcem niekomu urobit radost. experimentovanie pri sporaku je podla mna dobry relax a zabava
(mala poznamka-ked vie chlap (dobre)varit, je to velke plus
chlapi varia lepšie, majú nejaký talent, neviem prečo, lenže problém je v tom, že nad nimi často treba stáť, bordel, čo narobia v kuchyni je totálna katastrofa a zas nejako veľa toho zvyčajne uvariť nevedia. ženy sú skôr tie také gazdinky, vedia veľa jedál, ale chuťovo naozaj za mužmi zaostávajú... ja si myslím, že je to tým nadšením, žena varí, lebo musí, muž varí, lebo chce a tak je aj to jedlo lepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale na moju babku nikto nemá babky vedia varit lepsie ako muzi!
ale ked su niaky kuchary muzi akoze fakt profici tak to stoji zat
a to ze pre zeny je uz varenie povinnost ci co to je kravina...ja varit nemusim, ani mama varit nemusi, nikto ju nenuti, ale ona nam rada navari a ja ked varim tak tiez len ked mam an to chut a chcem niekomu urobit radost. experimentovanie pri sporaku je podla mna dobry relax a zabava
(mala poznamka-ked vie chlap (dobre)varit, je to velke plus