dufam zhe vypadne Smajda kks vobec sa mi nepaci jak spieva a navyse vyzera jak Claudia Schiffer s tymi jeho uzasnymi blond vlasmi a vyrazom prihriateho idiota...
ak má vypadnút Miro Šmajda, tak nech vypadne aj Martin Chodúr..... ak si myslite ze miro spieva zle, tak ste na omyle...... je to nezmysel..... rovnako nezmyselné preto je, aby vypadol Martin.... ale viete co? je mi to ganz egal... ak vypadol Ján Ločaj, tak už tam nie je nikto poriadny..... no mozno este Dominika Stará
Podla mna by mali ist domov vsetci a uz nas neotravovat s takym programom v TV , aj tak a nich NIC neni z tych co vyhrali minule casti , je to len dalsia blbost dobra na to aby sa poloceska Rollinsova a habera nabalili , asi este nemaju take Ferrari ako MaRES
istvancova nech pali v rit, uz v prve semifinalove som ju neznasala, je nesypmaticka, vyzera nafukane a je trapne ked jej foter kupuje sms ked inak sa nevie presadit a nema fanusikov, fuj na nu! a za nou mi je to jedno, aj nevypadne smajda, chodur, senkova a stara, inak ench si vypadne kto chce.. a ten christovao je tam tiez na nervy vie len tancovat a troska skriekat, mzoura tam cernosskymi ocicky a vsetky pipky 13-14 uz saleju.
no ja si myslímm ,, že jednoznačnee by nemal vypadnúť Chodúr , Senková a Dominika Stará .... ostatný môžu a hlavne nch ide von šmajdaa hnusnýý blondákk božee fujj ten je hnusnýýý,, a nech vypadnee Ben ten je peknýý ale spievaťť nevjee vôbec to je mojj názor no a ištvancka je už prečč huráááá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
bude od veci, ak vypadne... Vybera si skvele, nekomercne songy a spieva dobre !
» www.mojemp3.sk/playing.php?id=...
STAR medzera 9 na číslo 906 06 13
DES!