inak zaujimalo by ma poznate tych ludi, lebo z niektorych tych dvojic nepoznam nikoho. chapem, ze jedna osoba je slavna, napriklad spevacka/herecke a druhe chalan je nejaky tanecnik profesionalny, cize by som ho nemal ani ako poznat. resp. naopak znamy muz (flasik) a tanecnicka ktoru nepozna nikto...
tusim tak boli robene dvojice (videl som tusim kusok prveho Lets Dance a nebavilo ma to
to viem, ale pri niektorych dvojiciach nepoznam
- Marcela Laiferová § Milan Plačko - tu viem ze Laiferova je spevacka
- Adela Banášová § Peter Modrovský - tu poznam Adelu Banasovu, tu poznam dobre
- Iveta Bartošová § Matej Chren - tu je tusim Bartosova spevacka ceska, ale aj Matej Chren mi daco hovori ale neviem co
- Petra Polnišová § Tomáš Surovec - Polnisova je ta z SOS, ta herecka to poznam
- Fedor Flašík § Sylvia Kadnárová - Flasik viem, to je manzel Moniky Benovej (politička, taká pekná) a ešte robil reklamne kampane lebo mal reklamnu agenturu (a robil tie zabavne billboardy pre Fica ze "s holymi zadkami nepojdeme do EU" a ze "ako sa kradlo za mečiara, tak sa kradne aj za dzurindu", síce sa nič za Fica k lepšiemu nezlepšilo ale billboardy si pamatam)
- Vinco Lukáč § Denisa Halická - tuto ABSOLUTNE NEMAM SAJNU kto je kto
- Martin Šmahel § Mirka Kosorínová - tuto ABSOLUTNE NEMAM SAJNU kto je kto
- Zora Coborová § Erik Narjaš - a Coborova to hej, to je ta fitneska
- Filip Tuma § Ivana Surovcová - a tuto ABSOLUTNE NEMAM SAJNU kto je kto
- Juraj Mokrý § Katarína Štumpfová - a Juraj Mokry to viem, to je ten ujo pocasie.
aj vy tretinu tych ludi ani nepoznate? nemali by tam davat znamejsie celebrity?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Lebo absolutne nemam sajnu kto to je (a urcite najviac hlasov dostanu ti znamejsi a za tych menej znamych bude hlasovat menej ludi)
tusim tak boli robene dvojice (videl som tusim kusok prveho Lets Dance a nebavilo ma to
to viem, ale pri niektorych dvojiciach nepoznam
- Marcela Laiferová § Milan Plačko - tu viem ze Laiferova je spevacka
- Adela Banášová § Peter Modrovský - tu poznam Adelu Banasovu, tu poznam dobre
- Iveta Bartošová § Matej Chren - tu je tusim Bartosova spevacka ceska, ale aj Matej Chren mi daco hovori ale neviem co
- Petra Polnišová § Tomáš Surovec - Polnisova je ta z SOS, ta herecka to poznam
- Fedor Flašík § Sylvia Kadnárová - Flasik viem, to je manzel Moniky Benovej (politička, taká pekná) a ešte robil reklamne kampane lebo mal reklamnu agenturu (a robil tie zabavne billboardy pre Fica ze "s holymi zadkami nepojdeme do EU" a ze "ako sa kradlo za mečiara, tak sa kradne aj za dzurindu", síce sa nič za Fica k lepšiemu nezlepšilo ale billboardy si pamatam)
- Vinco Lukáč § Denisa Halická - tuto ABSOLUTNE NEMAM SAJNU kto je kto
- Martin Šmahel § Mirka Kosorínová - tuto ABSOLUTNE NEMAM SAJNU kto je kto
- Zora Coborová § Erik Narjaš - a Coborova to hej, to je ta fitneska
- Filip Tuma § Ivana Surovcová - a tuto ABSOLUTNE NEMAM SAJNU kto je kto
- Juraj Mokrý § Katarína Štumpfová - a Juraj Mokry to viem, to je ten ujo pocasie.
aj vy tretinu tych ludi ani nepoznate? nemali by tam davat znamejsie celebrity?